fbpx

Da sens vietii

CURS ONLINE

Stiai ca viata ta poate fi o poveste adevarata? Ea se poate schimba incepand de acum.

Profita de super reducerea de 50% – 240 ron (de la 480 ron) si  hai intr-o calatorie care-ti va schimba viata.

A New Design (10)

De cate ori ti-ai pus intrebarea :Dacă ai putea să-ti scrii  propria poveste de viitor, cum ar arăta ea pentru tine? Oamenii care acceptă traiul intenţionat în vieţile lor, trec de la o viaţă în care observă şi speră, la o viaţă în care acţionează şi fac ceva. Asta poate fi inconfortabil pentru unii oameni pentru că în adâncul lor ei nu cred că vieţile lor pot face o diferenţă.

Fiecare viaţă are un scop şi fiecare viaţă poate face o diferenţă – dacă acceptăm lecţiile care ne învaţă cum să avem o viaţă intenţionată.In aceste 5 saptamani( 35 de zile) iti voi arata cum sa-ti faci viata sa conteze.

Este un curs marca The John Maxwell Team si impreuna vom invata cum este sa traiesti intentionat.Este  usor sa pasesti intr-o noua lume in care sa te regasesti, in care sa aflii cine esti tu, de ce te-ai nascut in aceasta viata si sa incepi sa actionezi pentru evolutia ta pe toate planurile.

In care sa inveti ce este DORINTA, SCOPUL, PARTENERIATELE, ce este un OBIECTIV, INTENTIA, DISCIPLINA. Te invit alaturi de mine  intr-o calatorie de 5 saptamani , 1 intalnire pe saptamana de 1,30 min.

Te invit sa te regasesti, sa gusti din magia potentialului tau , sa treci peste acele bariere care te opresc din evolutia spirituala, materiala si intelectuala.

A New Design (10)

Vrei sa fi observatorul vietii tale in urmatorii 20 de ani sau sa fi TU eroul povestii tale scrisa de tine zi de zi?

Inscrie-te acum in programul ” Da sens vietii” si primesti:

-Primele 20 de persoane beneficiaza de pretul promotional de 240 de ron cu o reducere de 50% de la 480 ron.

-Zilnic primesti o idee de actiune pentru a putea face schimbarea.In fiecare saptamana o sesiune online de 90 de minute unde se pun intrebari .

-Saptamanal unul sau doua filmulete de 30- 40 minute unde vorbesc despre temele planului tau de dezvoltare.

-O sesiune individuală de 30 de minute de coaching, pentru toti cei inscrisi, prin skype.

-60 de minute de inregistrare : Viata ta este o poveste extraordinara?

A New Design (10)