fbpx

Programe Spirituale

Terapii Reiki si Reabilitare Psihoinformationala

  1. Sedinta de terapie incepe cu efectuarea unui set de masuratori radiestezice pentru a se stabili parametrii persoanei.Terapie si tratamente cu energia Reiki pentru aducerea corpului fizic si energetic in starea de vindecare.Terapia de reabilitare informationala completeaza pe cea reiki prin introducerea unor piramide matriciale cu o informatie noua pozitiva care sa accelereze vindecarea.

        Reiju Terapeutic la distanta Personalizat

REI-JU inseamna calea catre Spirit. Este o metoda prin care un maestru ofera elevului, sau persoanei din terapie, abilitatea de a folosi forţa universală a vieţii.
Reiju conectează permanent omul cu sursa de energie vindecătoare.
REiJU TERAEUTIC este o metoda de terapie la distanta cu intentia vindecarii trezirii si iluminarii sau in acest caz ceea ce solicita fiecare persoana care doreste terapie personalizata.


 

       Curs Radiestezie 

RADIESTEZIA:= fenomenul prin care un sistem viu (SV) recepţionează extrasenzorial ( în afara organelor de simţ ), din oceanulenergetic şi informaţional, un anumit semnal inforenergetic(IE), căutat anterior şi în cazul descoperirii, reacţionează într-un mod prestabilit ( printr-o senzaţie sau mişcare fizică  particulară sau prin stări afectiv-sentimentale specifice )


          Curs si initiere Reiki Gradul 1, 2 si 3

Esti in cautarea unei metode de tratament alternativa?
Doresti sa oferi familiei si cunoscutilor beneficiile terapiei reiki?
Vrei sa materializezi armonia si abundenta in viata ta?
Simti sa faci un pas catre autocunoastre si evolutie spirituala?
Doresti mai mult de la ceea ce esti?
Descopera Reiki-ul asa cum este el: Simplu, Sigur , Eficient

 

 

%d blogeri au apreciat: