fbpx

Visul TAU-2021

 

Astazi este ziua cea mare, ziua in care tu incepi un nou drum in viata alaturi de visul tau. Toti visam, mai mare sau mai mic, insa doar 1% ajung sa si-l implineasca.

Cea mai mare forta din univers este visul si iubirea. Am intalnit oameni care nu doreau sa mai viseze fiind coplesiti de frici. Frici care au pus capac dorintei de a visa. Alti oameni renunta de rusine sau pentru ca anturajul pur si simplu rad de ei ca au tupeul sa viseze.

Constientizeaza visul si crede in el, actioneaza catre vis pentru ca este cea mai mare realizare a ta de acum.

Ia un obiect de scris si o foaie de hartie si scrie primul vis care-ti vine in minte, care te macina de mult timp si-l doresti sa se implineasca. In momentul in care tu scrii te apropii mai mult de el.

Ai grija sa nu fie unul fantezist care nu poate fi accesat acum sau genul de vis care sa-ti pice sub forma unui NOROC ( norocul este o iluzie a mintii).

Elimina visurile negative, vezi sa nu ai tendinta sa vizezi punind negatia in fata visului.

Ai grija sa nu imprimi visul tau prin alti oameni, din familie ta mai ales pe copii.

Inlatura visurile de iubire nerealizabile, daca te cuplezi cu o anumita persoana vei fi fericit, total fals.

Inlatura acele visuri foarte pompoase si nerealizabile legate de meseria ta si afacerea ta, coboara cu picioarele pe pamant si in functie de realitate planifica.

Inlatura acele Visuri materiale; Daca iti cumperi Ferrari, o casa de 500 mp, cu un hectar de teren si piscina vei fi fericit. Da este un vis frumos si realizabil, dar doar daca esti deja milionar in euro. Daca ai un salar de 1000 de euro, in 2021 nu le vei obtine, dar poti incepe drumul pentru obtinerea lor.

Astazi este 25 decembrie ziua in care  poti face caietul tau de vise pentru 2021, este ziua in care poti planifica urmatorul an, planul tau de bataie si vei incepe sa muncesti pentru fiecare vis scris acolo.

Incepe acum, scrie, iar daca vrei mai multa luciditate te invit alaturi de mine la un mastermind gratuit in care sa-ti descoperi visele si sa incepi sa le materializezi.

Te poti inscrie aici: https://romeobotezatu.ro/produs/pune-visul-la-incercare/

TE ASTEPT!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: