fbpx

Umbra partea 2

              Este buna sau nu aceasta umbra? Ea are rolul ei in viata omului iar acesta are nevoie de o trezire pentru a putea vedea iluzia realitatii. Umbra are puterea de a inspira frica deoarece a fost hranita cu toate acele realitati pe care omul a incercat sa le inlature, le traieste putin, sau nu le vrea in el.
   Umbra este suma tuturor acelor lucruri pe care omul nu le doreste in viata lui, dar umbra contine toate acele ingrediente care lipsesc omului si lumii pentru a fi sanatosi.
Intalnirea cu Umbra vindeca, aceasta este cheia intelegerii bolii si vindecarii ei.
Simtomul este acea acea parte a umbrei care se simte in material. El are calitatea de a crea intregul. Daca omul evita sa traiasca un principiu in constienta sa, acel principiu se duce in fizicul sau, aparand acolo ca simtom. Asa omul se confrunta cu ceea ce respinge si vindeca. Simtomele constrang oamenii sa traiasca acele principii de care fugea.
   Corpul nostru este oglida sufletului nostru pentru ca arata ceea ce sufletul nu poate recunoaste fara confruntare. Cunoasterea de sine inseamna aflarea sinelui, nu a eului, pentru ca sinele este totul iar Eul prin limitarea sa ,impiedica cunoasterea Sinelui.
   Cunoasterea necesita polaritatea si il constrange pe om sa ia o decizie. Decizia imparte polaritatea in una acceptata si una respinsa. Cea acceptata este dusa in constient iar cealalta ajunge in umbra. Forma cea mai frecventa a acestei legi este boala. Simtomul il face pe om onest .
Umbra si lumina omului sunt suprapuse si daca intelegi acest lucru te vindeci.
Prin Reiki cand faci terapie zilnic inseamna ca aduci lumina, manifesti lumina, suprapui imaginea luminii si scoti umbra.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: