fbpx

Terapii Reiki si Reabilitare Psihoinformationala

 

Terapie si tratamente cu energia Reiki pentru aducerea corpului fizic si energetic in starea de vindecare.

Terapia de reabilitare informationala completeaza pe cea reiki prin introducerea unor piramide matriciale cu o informatie noua pozitiva care sa accelereze vindecarea.

Cine poate primi terapia Reiki
Oricine, indiferent de varsta si sex dar care nu sufera de tulburari psihice majore.

Cum poate ajuta o echilibrare energetica
Componenta energetica este  cea mai importanta  deoarece totul incepe in spiritual iar boala in orice forma ar fi ea acolo apare prima data. Prin terapie reiki si reabilitare informationala se accelereaza procesul de constientizare care ajuta la schimbarea emotionala necesara vindecarii, apoi dieta care permite detoxifierea organismului, activitatea fizica, alte remedii.

La ce sa ne asteptam
Senzatiile percepute in timpul si dupa terapie sunt placute furnizand o stare de relaxare si uneori se poate chiar adormi. Nu este obligatoriu sa simtiti ceva special. Si chiar in acest caz nu inseamna ca interventia nu are efect.

De asemnea in functie de afectiune si de persoana pot apare si senzatii de disconfort. Aceste senzatii sunt descarcari energetice prin care clientul se elibereaza de cauzele care au generat boala. Aparitia acestor simptome sunt semne care indica inceputul vindecarii.

Sedintele
Durata unei sedinte este de aproximativ  de 50 minute.Taxa unei sedinte este de 80 lei.

Program
Luni – Vineri 09:30-12:00 / 14:00-17:00

Programari
Pentru programarea unei sedinte sunati la 0744.551203 sau va inscrieti completand formularul de mai jos urmand sa fiti contactat.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: