fbpx

Terapie si vindecare traditionala

Vindecarea emotionala fara medicamente este surprinzatoare si posibila atunci cand credinta ta depaseste barierele fizice.

Acest videoclip este un extras dintr-o conferinta a lui Gregg Braden, din Italia in luna mai 2007 in care impartaseste cu publicul Puterea de Vindecare a Inimii. Un exemplu concret este oferit publicului printr-un filmulet in care cativa practicieni din Beijing, China de la un spital numit “Spitalul fara medicamente” reusesc vindece un cancer in 3minute.
Cum este posibila vindecarea cancerului in 3 minute?
In prezentarea sa, cercetatorul Gregg Braden explica cum este posibil sa vindeci boli, sa-ti atragi in viata ceea ce iti doresti, oferind o perspectiva profunda usor de inteles, accesibila tuturor si sustinuta chiar de experimente stiintifice.
Prezinta faptul ca vehiculul nostru fizic, corpul uman, raspunde cuvintelor si gandurilor insa cel mai puternic raspunde sentimentelor. Chiar si ADNul raspunde sentimentelor si se schimba in functie de emotiile puternice, predominante pe care le traim.
Ofera dovezi solide ca exista un Camp, o Matrice de energie ca concteaza intreaga Viata. Astfel toate fiintele sunt interconectate, suntem practic un singur organism unit printr-un camp energetic – formam un camp colectiv. Astfel daca vrei sa te vindeci sau sa atragi ceva in viata ta trebuie sa sti cum sa comunici clar acest lucru Campului, Universului pentru a-ti raspunde cerintei.
Cum comunici cu acest camp ?
Prin sentimente ! Campul raspunde sentimentelor tale cele mai puternice in primul rand referitor la orice asptect al vietii. Problema noastra nu este ca suntem lipsiti de putere de a ne schimba viata ci ca ce spunem si ce simtim sunt pe frecvente diferite. Noi dorim sa primim ce spunem insa primim ce simtim cel mai puternic.
Ne vindecam rapid cand înțelegem că limbajul pe care-l recunoaște corpul uman este “limbajul inimii” – sentimentele, emotiile. ADN-ul și celulele din corpurile noastre își schimbă forma în functie de trăirile noastre interioare fie negative, fie pozitive.
Cu alte cuvinte, stresul, frica, furia, depresia ne diminueaza sănătatea iar sustinerea emotiilor pozitive ne cresc nivelul de Lumina, echilibrul, sanatatea.
Emoția schimbă ADN-ul, iar ADN-ul schimbă materia; prin emoțiile pozitive putem genera schimbări pozitive în catenele de ADN, adică ne putem vindeca pe noi, pe alții, si cu cat mai multi oameni fac asta Pamantul se va transforma căci emoția umană colectivă are extraordinara putere de a schimba campul electromagnetic al Pamantului, așa cum au demonstrat cercetările de la Institutul HearthMath. Orice om poate crea starea de “coerența a inimii” care inseamna o comunicare armonioasă între inimă și minte.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: