fbpx

Terapie la distanta Alchimia Magica – joia de la ora 21.00

           Aceasta terapie de   joia este de grup  si se adreseaza tuturor celor care vor sa faca o schimbare in viata lor .
Acelor persoane care doresc sa simta cum lucreaza Alchimia Magica.
Acelora are au diferite afectiuni si dorec sa  incerce si beneficiile  terapiilor alternative.

Terapia prin Alchimia Magica este o metoda de lucru cu ajutorul energiilor subtile. Alchimia Magica are la baza vibratia energiei si lucreaza cu energia universala a vietii, puterea sufletului sau puterea spirituala.

Alchimia Magica  este un cumul de tehnici de vindecare.Vindecarea omului se face pe toate planurile ,suflet, campuri energetice, fizic.
Noile descoperiri din fizica cuantica au aratat ca vindecarea incepe din emotional in fizic. Vindecarea emotionala a persoanei se duce mai departe in mental si apoi in corpul fizic. Aceasta vindecare este posibila atunci cand persoana doreste total acest lucru si incepe sa se schimbe la nivel de gandire, fapte, stil de viata.
           Alchimia Magica inseamna conectarea cu eul tau superior cu spiritul tau. Ea te invata sa cobori in   inima,sa costientizezi ca mintea este a egoului. Este o metoda prin care terapeutul ofera pacientului, omului din fata, abilitatea de a folosi forţa universală a vieţii.
Terapia prin Alchimia Magica conectează permanent omul cu sursa de energie vindecătoare.
Terapia prin Alchimia Magica este o metoda folosita cu rezultate foarte bune si la distanta . Aceasta se realizeaza cu ajutorul mai multor tehnici din Alchimia Magica si Reiki cu intentia vindecarii trezirii si iluminarii sau in acest caz ceea ce solicita fiecare persoana si ceea ce Universul, Matricea considera ca  are nevoie fiecare .
Sedintele de Terapie de vindecare  sunt individuale si sunt realizate pe Messenger sau Skype.
     Pentru a fi cu adevarat eficient trebuie o participare activa la ritual atat din partea terapeutului/profesor cat si pacient/elev. Este necesar să existe o disponibilitate și deschidere de a auto-vindecare, mai degrabă decât o așteptare pentru ca alții să facă vindecarea. 
Pentru a primi Terapia , indicat este sa stati pe un scaun sau canapea relaxat intre
-30 si 45 de minute .
       Toate persoanele care doresc pot opta fie pentru o sedinta , fie pentru abonamentul de 5 sedinte. Plata se poate face cu cardul sau in cont bancar.

UITE CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT

 

Rita Ciubotaru : Da aveți perfectă dreptate,dar nu oricine poate face asta dar la oricine se poate face asta , indiferent de credința lui

Rita Ciubotaru :Aveți atîta dăruire , atîta pasiune pentru ceea ce faceți ,normal că puteți, pentru că vreți pentru că dăruiți , pentru că nu o luați că o simpla meserie, este har adevărat , pentru asta vă mulțumesc

Alina Nikita:  Da am facut terapie din SUA cu Romeo si ma simt fenomenal, cu energii refacute si vreau sa continui cu sedintele pana la sfarsit.

Alina Nikita: Este o forta interioara care se manifesta dupa aceste sedinte pe care nu o pot explica, este forta divina in suflet care se manifesta – ceva extraordinar.

Cristina Bujor :   Eu am beneficiat de o asemenea terapie si o recomand cu mare caldura ,domnul Botezatu are ”maini de aur ”,eu am simtit toata perioada terapiei vibratia puternica a energiei .
Raluca Petronela Rusu
Raluca Petronela Rusu:  Romeo a denumit-o Alchimia magica MU, eu pot spune ca da e cu adevarat Magica! Ce-am trait, simtit?! Greu de relatat in cuvinte! Eu, Raluca, as denumi-o terapia prin magia iubirii pentru can asta am simtit, IUBIRE ! Iubire prin fiecare por, celula, iubire prin fiecare Eu, iubire prin toate Eu-rile! Iubire in toate planurile SI intr-un plan de unde nu-ti Mai vine sa te intorci, dar totusi revii cu tot ceea ce ai primit in aici SI acum! Revii SI aduci iubirea in tine, cu tine si in tot ceea ce te inconjoara!

Lucia Claudia :   Pentru mine terapia a acționat în mod vindecător. A fost o intalnire cu mine însămi și în final m-am trezit mai puternica, mai… întreaga si cu dorința de a pune început bun vieții mele.
 Plata sedintelor se face cu cardul, securizat prin sistemul “Eu platesc”  aici:
Pentru a participa la 1 sedinta este nevoie sa te inscrii aici:
Pret: 50 ron
                                                                            -Numele intreg
                                                                            -poza cat mai recenta
     Persoanele care doresc abonament:
Pret: 235 ron
                                                                           -Nume intreg
                                                                          -poza cat mai recenta
Abonamentul cuprinde:
  • 5 sedinte de reiju terapeutic la distanta live – 47 ron/sedinta

 Pentru plata in cont :

IBAN BRD – RO71 BRDE 100S V403 0068 1000

Pentru mai multe informatii :

telefon:  0744551203

email:  romeoro9@gmail.com

Formular de inscriere

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: