fbpx

SUCCESUL

images (1)

Un tiltlu frumos care ne incanta auzul de cate ori il auzim, dar oare cati din noi oamenii ne dorim succesul si cati stim ce este acela un succes.

Daca mergi pe strada si intrebi aleatoriu trecatorii daca sunt de succes vei primi doua raspunsuri : DA sau NU. Dar daca- i intrebi :Ce este succesul pentru voi? Sigur vei primi atatea raspunsuri cate intrebari pui.

Earle Wilson spunea : “Succesul este pur si simplu o chestiune de noroc. Inteaba pe oricine a esuat!”

Ce inseamna pentru mine Succesul?

1- Sa-mi cunosc scopul in viata.

2.-Sa cresc la potential maxim.

3.Sa sadesc semintele de care sa beneficieze si alte persoane.

Cei mai multi oameni pot sa-si lege succesele pe care le-au avut in viata de relatii. Da si este adevarat succesul tine de cum te pricepi sa intelegi alti oameni, de cum reusesti sa te intelegi cu oamenii in general. Voi veti spune : Ce este asa greu sa te intelegi cu oamenii? Este pentru ca pana sa ajungi sa te intelegi cu ei este bine sa te cunosti pe tine, iar acest aspect al cunoasterii tale, al oglinzii este evitat de multi, ori din ignoranta ori din frica.

Succesul are legatura si cu visele noastre, da visele pe care multi nu le mai vad, nu le mai aud in mintea lor, nu mai mai au puterea sa le perceapa ca fiind reale. Trebuie sa stii ca eu cred ca cea mai mare putere din lumea aceasta si din alte lumi cu care am fost inzestrati de Dumnezeu este Gandirea .  Putem gandi orice ne dorim sub orice forma, iar daca visul vine de la Dumnezeu , atunci trebuie sa practici aceasta putere miraculoasa si vei reusi sa-ti atingi telul, visul propus pe care TU ,omul considerai ca este de neatins.

Sfatul meu este pentru inceput sa-ti gasesti visul ,scopul, telul si dezvoltandu-te vei descoperi potentialul tau, iar drumul catre acel mare SUCCES pe care il vrei, sa fie presarat cu o serie de succese mai mici, care sigur te bucura mult mai mult.

Succese maxime!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: