fbpx

Sexualitate in cuplu

Cine sunt?

Botezatu Mirela – Terapeut, consilier, vicepreședinte al APRTC Bacau. În viața personală sunt căsătorită, mamă a 2 fete, soție și fiică. Sunt conștientă de rolurile multiple ca femeie.

Am început să caut răspunsuri personale la preocupări spirituale și astfel am devenit maestru în mai multe sisteme spirituale ca: Usui Reiki, Karuna Reiki,Ghendai Reiki, Shambala,Preoția lui Melchisedek, Reverend și Grand Minister. Am studiat și practic radiestezia, terapie prin regresie. Am primit de asemenea inițieri în terapia cu îngeri și arhangheli, seikim (all love), vindecare dinamică, constelatii familiale și alte forme de cunoaștere și experimentare a Sinelui Divin.

O temă de mare interes este aceea a abordării sexualității din perspectiva cuplului. O dată cu evoluția societății a apărut și ideea de cuplu care poate fi format din persoane de sex diferit dar și de același sex. Cuplul din perspectiva socială dar și energetică, este o abordare pe care doresc să o avem împreună. De asemenea, vom clarifica termenul “partener” și ce implicații aduce acesta în cuplu. Discutăm despre ceeaa ce oferă sexul si sexualitatea din perspectiva fizică ,emoțională, mentală, energetică și spirituală. Și ca o concluzie a acestui seminar vom evidenția beneficiile lui “a face sex”si “a face dragoste” din perspectiva energetică și implicațiile acestor fapte în viața cotidiană!

CÂNDMarți, 23 aprilie 2019, intreval orar 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: