fbpx

Reiki sau arta de a te vindeca

Am stat ceva timp sa vad ce -mi vine in legatura cu acest articol si cred ca este important sa incep eu dar si voi sa constientizati nivelul la care suntem fiecare in evolutia noastra.

In ultimul timp vin la terapie persoane care nu stiu nimic despre lucrul cu lumina si energiile. Marea majoritate au o legatura buna cu biserica si atat. Dupa 30 de minute de discutie fac ochii mari si apare o idee de teama sau nu. Toti dorec sa se intample minunea acum, sa se ridice si sa mearga acasa vindecati.  Dar vindecarea prin reiki nu functioneaza asa, este nevoie de timp sa te acomodezi cu energia, cu terapeutul , se spune ca cel mai optim sunt 10 sedinte ,primele cinci de acomodare si urmatoarele de vindecare. Asa lucreaza Reiki. Am mai auzit de terapeuti care din 3 sedinte au vindecat cancerul prin reiki. Stiu ca se poate dar in aceasta ecuatie pionul principal este pacientul. El este cel care doreste vindecare, care incepe sa studieze terapiile alternative capabile sa-l faca bine, el este cel care vine cu lectia invatata iar eu terapeutul sunt doar cel care faciliteaza acea vindecare.

Cine a vazut un spic de grau crescand in 2 zile? Cred ca nimeni. El are o perioada anume de crestere conform programului dat de natura. Asa se intampla si aici.

Sunt intrebat de ce initiez pe toti cei care vin la terapie la mine. Fac initieri la toti cei care doresc sa iasa din bula in care se afla, tuturor celor care daca nu costientizeaza atunci o sa-si dea seama mai tarziu ce mare beneficiu a venit in viata lui . Ce este mai simplu sa pui mana pe tine si sa te vindeci.

Am tot tinut seminarii joia iar cei care veneau si participau la terapia de grup au inceput sa se schimbe in bine, nu se mai recunosteau, au disparut noduli, a scazut glicemia, nu mai existau depresii, erau plini de viata, recunostinta , multumire,  dar zilnic ei isi faceau autotratament.

Am mai zis-o si o mai zic, reiki este primul nivel de cunoastere  a oricarui om in domeniul energiilor si a luminii. In momentul in care esti stapan pe aceasta tehnica poti accesa ce vrei tu din domeniul spiritualitatii. Terapia zilnica este cheia, ea dezleaga toate bolile fizice si emotionale si asa deschizi poarta vindecarii. Prin acea poarta vezi cauza ce a dus la aparitia ei, iar daca nu poti singur ceri ajutorul unui terapeut, maestru sau indrumator.

Mai exista o cheie si aceea se numeste IUBIRE.

A treia cheie este iertarea, dar despre acestea data viitoare.

Este usor sa scrieti cateva randuri in comentarii, de preferabil intrebari la care sa va raspund.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: