fbpx

Reiki intre teama si vindecare

Reiki intre teama si vindecare

Reiki un sistem aparut la inceputul secolului XX in Japonia, s-a raspandit rapid in toata lumea si este practicat de mii de persoane.

Reiki este o cale de evolutie spirituala care ofera acces la Lumina si cunoastere. De la aparitia lui si pana astazi reiki a evoluat s-a dezvoltat continu, au aparut carti, tratate, protocoale de terapie specifice pe boli.

Cei care sunt initiaiti si practica reiki sunt pe drumul evolutiei spirituale. In functie de nivelul sau de cunoastere si evolutie poate accesa cu ajutorul simbolurilor Reiki, Karuna, Shambala mai usor lumea astrala, energiile ,informatia din acele straturi si cu ajutorul ei prin tratament zilnic pe tine sau pe altii inaintezi pe drumul  spre desavarsirea sa.

Diane Stein in cartea “Calea Reiki. Ghid complet al unei vechi arte de vindecare” spunea:

” Reiki face parte din noi. A avut caracter universal si nu s-a dorit sa fie pierdut niciodata . Copii pamantului ancestral , ai civilizatiei pe care noi o numim MU. primeau la scoala primara informatiile despre reiki pe care le predau eu acum.Gradul al II- lea venea in gimnaziu, iar gradul al III-lea, cel de maestru, nu era rezervat profesorilor, ci era la dispozitia oricui si-l dorea”.

De ce astazi arta reiki nu este cunoscuta la acest nivel? O intrebare pe care mi-o pun des.

Raspunsul l-am primit de la oameni care datorita fricilor se intreaba: De unde stiu eu ca reiki ma duce spre lumina?

Raspunsul este unul simplu. Reiki nu este religie, el nu te oblica sa renunti la religia ta pentru a practica, reiki te creste spiritual, el te impinge catre cunoastere, catre dezvoltarea constiintei.

De ce avem nevoie de cunoastere, este simplu, pentru a intelege ce se intampla in viata noastra, cu viata noastra, pentru a fi mai constienti de noi .

Pentru a ajunge aici este nevoie ca tot ce invatam sa integram in structurile noastre 100% . Si cum facem acesta: experimentand, aplicand tot ce invatam.

Pentru initieri Reiki ma puteti contacta aici: https://romeobotezatu.ro/programe/curs-si-initiere-reiki-gradul-1-2-si-3/

Pentru terapie reiki la distanta sau cabinet : https://romeobotezatu.ro/programe/reiki/

Canalul meu de youtube: https://www.youtube.com/c/RomeoBotezatu

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: