fbpx

RADIESTEZIA

 

Radiestezia,

Am tot fost intrebat ce este obiectul acela cu care ma tot vad in mana si masor cu el.

Ce masor? De ce se misca asa? Il misc eu? Ce sunt numerele acelea? Multe intrebari care mai de care mai trasnite.

Nu o sa incep cu definitia radiesteziei, nu gasesc rostul acum. Vreau doar sa spun ca radiestezia este un sistem de masurare si terapie complex care ma ajuta pe mine si pe cei care-l practica sa afle cat le este permis fiecaruia , informatii despre  om, lume, afaceri, viata, compatibilitati diferite intre persoane(,oameni si meserii, oameni si afacerilelor ,spatiile in care au afacerea si domeniul de activitate etc) .

Suna bine insa in spate este multa practica. Este o tehnica care poate fi practicata de oricine . Toti putem masura cu ansa si raportorul. Acuratetea unei masuratori vine din multa practica. Aici este vorba de primul Modul cel pentru incepatori. De la Modulul doi incepand cel care doreste sa invete mai mult trebuie sa corespunda unor masuratori anume deoarece informatia este pentru cei care au capacitatea sa faca bine cu ea.

De unde vine aceasta radistezie sau cine a inventat-o ? Are cateva mi bune de ani si o gasim folosita din China pana in Egipt sub diferite forme. In Romania cei mai cunoscuti radiestezisti au fost fantanarii. Da cititi bine fantanarii , cei care sapau fantani. Ei cu ajutorul unei nuieluse de alun cautau apa ,izvoarele subterane de apa potbila. Nu sapau oriunde pentru ca nu erau utilajele de astazi, totul se facea manual si nu era comod sa nu gaseasca apa, mai ales daca erau anumite adancimi.

In Europa o scoala importanta de radiestezie este in Franta, acolo masuratorile facandu-se cu un pendul. Si in Romania exista o scoala buna de radiestezie , sau mai multe care au derivat din aceasta. La noi masuratorile se fac cu ansa si raportorul dar sunt persoane care folosesc si pendulul. Radiestezia din Romania a primit o influenta crestina ,raportarile facandu se la diferiti sfinti sau energii crestine mai ales ortodoxe. Nu pot spune ca este rau sau bine ci doar ca ea functioneaza foarte bine asa.

Prin Radiestezie si instrumentele puse la dispozitie de aceasta se pot masura si descoperii oameni pierduti prin munti, de exemplu, Salvamontul de la noi apeleaza la radiestezisti care pe baza hartilor, fac masuratori si astfel micsoreaza zona de cautare la minim. Mai mult pot afla daca este in viata sau nu , daca corpul mai exista, etc.

In domeniul afacerilor se pot vedea daca contractele care urmeaza a fi incheiate sunt ok, daca parteneriatele dintre diferite firme au un viitor bun, daca sunt buni platitori, daca au dreptul sa se asocieze.

In cazul in care ridica o cladire fie de birouri fie de productie se poate masura daca acel loc este compatibil cu domeniul care se va desfasura acolo. Daca cladirea exista deja si se vrea a se da spre inchiriere sa se vada ce se poate deschide in acele locatii. In cazul in care nu exista compatibilitati probabilitatea este sa nu functioneze afacerea din foarte multe motive care pot aparea.

Persoanele care doresc sa invete radiestezie Modulul incepatori  pe data de 29 iunie 2021 online curs pentru toti cei care doresc vor si pot.

Inscrieri se fac  aicihttps://romeobotezatu.ro/programe/curs-radiestezie/

sau telefonic la numarul 0744551203

O zi in lumina!

 

 

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: