fbpx

Radiestezia Terapeutica in timp

 

 

Este o arta straveche de mii de ani folosita si practicata in diferite moduri si cu diferite instrumente. De-a lungul secolelor domeniul radiestezieziei s-a dezvoltat sub multe forme.

Incepand cu secolul XX radiestezia a fost refacuta din temelii , au aparut instrumente noi de masurat si s-au perfectionat cele vechi.

Radiestezia terapeutica este o parte din marele domeniu numit radiestezie. Poarta acesta denumire deoarece ea pe langa a masura diferiti parametrii are si o serie de tehnici multe la numar de altfel prin care se poate curata, energiza si restabili buna functionare a unui sistem viu.

Toate tehnicile sunt pentru a restabili si pune in stare de vindecare omul dar si alte fiinte vii.

Cand este vorba de om apare o constiinta si o minte care este puternica si care te poate vindeca sau … nu .

Cel mai mare vindecator Iisus intreba pe cei care ajungeau la el: ” Ai credinta?”

Si daca ei raspundeau afirmativ le spunea ” Credinta ta te-a vindecat”

Simplu la prima vedere insa in spatele acestei simplitati sta vibratia si nivelul fiecarui om,  felul cum el personal ajunge sa se conecteze cu cele mai inalte aspecte ale sale din spiritual din spatiul energetic si vibrational.

Vindecarile miraculoase au existat si exista si in zilele noastre dar sa ajungi acolo este nevoie sa sa ajungi tu ca om la un nivel de calibrare de peste 600 masurabili pe scala doctorului Hawkins. Depinde de fiecare om .

Radiestezia terapeutica te ajuta sa cresti sa te dezvolti si sa poti masura acest lucru.

Mai multe despre ce poti invata practicand radiestezia terapeutica gasesti aici: https://romeobotezatu.ro/produs/radiestezie-terapeutica/

Un video despre Radiestezia predata de mine gasesti aici:

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: