fbpx

Terapie energetica si Reabilitare Psihoinformationala

Legile divine exista si au fost date pentru o buna functionare a naturii si a omului pe Pamant. Incalcarea Legilor  duce la aparitia bolilor. Orice disfunctie de matrice si algoritm are o cauza care se afla in om.  Cauza se afla in om, in felul lui de viata si in primul rand in modul lui de gandire.

Sedinta de terapie incepe cu efectuarea unui set de masuratori radiestezice pentru a se stabili parametrii persoanei.

Terapie si tratamente cu energia Reiki, curatari si energizari radiestezice pentru aducerea corpului fizic si energetic in starea de vindecare.

Terapia de reabilitare informationala completeaza pe cea reiki si radiestezica prin introducerea unor piramide matriciale cu o informatie noua pozitiva care sa accelereze vindecarea.

Vindecarea prin Alchimie consta in o serie de meditatii ghidate cu ajutorul carora se vindeca liniile temporale si realitatile de unde a plecat trauma.

Cine poate primi terapia?
Oricine, indiferent de varsta si sex dar care nu sufera de tulburari psihice majore.

Cum poate ajuta o echilibrare energetica?
Componenta energetica este  cea mai importanta  deoarece totul incepe in spiritual iar boala in orice forma ar fi ea acolo apare prima data. Prin terapie reiki si reabilitare informationala se accelereaza procesul de constientizare care ajuta la schimbarea emotionala necesara vindecarii, apoi dieta care permite detoxifierea organismului, activitatea fizica, alte remedii.

La ce sa ne asteptam?
Senzatiile percepute in timpul si dupa terapie sunt placute furnizand o stare de relaxare si uneori se poate chiar adormi. Nu este obligatoriu sa simtiti ceva special. Si chiar in acest caz nu inseamna ca interventia nu are efect.

De asemnea in functie de afectiune si de persoana pot apare si senzatii de disconfort. Aceste senzatii sunt descarcari energetice prin care clientul se elibereaza de cauzele care au generat boala. Aparitia acestor simptome sunt semne care indica inceputul vindecarii.

Sedintele
Durata unei sedinte este de aproximativ  de 50 minute.Taxa unei sedinte este de 200 lei.

Program
Luni – Vineri : 10.00 – 16.00

Programari
Pentru programarea unei sedinte sunati la 0744.551203 sau va inscrieti completand formularul de mai jos urmand sa fiti contactat.

Plata online cu cardul:

Pret: 200 ron/ora

 

 

Formular de inscriere:

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: