Curs si Activare Alchimia Magica MU

 

 

 

TU auzi chemarea inimii tale, auzi chemarea stelelor?

Atunci cand te cufunzi in meditatie si rugaciune ce spune inima ta?

Te invit alaturi de mine in acel vid al informatiei, in matricea divina, in lumina lui Dumnezeu sa descoperi alaturi de mine o noua dimensiune a cunoasterii lumii spirituale. Te invit in acel loc in care viata vazuta de noi in aceasta dimensiune este diferita si unde linistea starii de iubire te invaluie.

In acest loc magic oamenii si dau seama ca toate cautarile lor de pana acum erau intr-un acum si aici. In acest spatiu de Acum si Aici  suntem in siguranta , aici totul se intampla rapid instantaneu de la vindecari fizice la vindecari energetice si emotionale.

In acest spatiu de  magie ei sunt plini de lumina ,vindecati fizic, fericiti si bucurosi ca traiesc. Aici voi invatati sa va vindecati sa vedeti si sa simtiti puterea divinului.

In dimensiunea Alchimiei Magice tu esti observatorul, tu esti cel care facilitezi pentru tine si pentru alte persoane vindecari,

De aici inveti sa transmiti mai departe iubirea eterna, pentru ca in Alchimia Magica nu exista dualitate.

In dimensiunea Alchimiei Magice vei descoperi cine esti, de ce ai venit pe acest Pamant, care este menirea ta in viata aceasta, si ce urmeaza sa faci.

Te rog coboara in inima si asculta chemarea ei. Inchide ochii si vezi drumul ce ai de urmat.

Acum esti pregatit sa te aliniezi vibratiei Alchimiei Magice.

Acum vezi si auzi ca esti acasa in Sursa

Cand Tu devi constient de tine ,esti aici si acum.

Formular de inscriere la terapie si activari pe frecventa Alchimiei  Magice MU.