fbpx

PERSEVERENTA

perseverenta-cheia-obtine-ce-iti-doresti1    “Secretul succesului este ascuns in agenda noastra zilnica”

Cu cateva zile in urma am asistat la o discutie intr-un grup de amici despre esecurile celor care incep o afacere mica, cu buget redus mai ales in domeniul de consultanta, servicii. Genul de afacere in care esti tu si eventual partenerul tau intrati pe o nisa de piata cu ceea ce sti sa faci si incepi sa cauti clienti sa-ti vinzi serviciile.

De ce marea majoritate renunta repede si-si cauta un loc de munca , se angajeaza cu un salar fix.?

Toti am cazut de acord ca elanul de inceput este fantastic , esti in Legea avantului, care functioneaza dar la un moment dat totul se termina se naruie precum un nor de fum.

Acum apare intrebarea de ce s-a ajun aici? De ce nu mai ai avantul de inceput, devi frustrat, spui ca nimic nu functioneaza in tara asta si cel ma bine pentru tine si mai sigur este un job !

Oare esti un bun vanzator? Sa spunem ca da. Dar poate nu ai toate calitatile de supervanzator.

Nuuuu!  Totul se invata fie de la cineva avizat fie pe pielea ta in piata , ajustezi , aplici tehnici noi ,pana reusesti.

Nu esti frumos sau frumoasa , iar prima impresie conteaza? Nuuu nici aceasta nu este! Magazinele sunt pline de tot felul de hainute de business, iar saloanele de frumusete te asteapta cu bratele deschise. Devi o super vedeta in cateva ore.

Nu sti sa comunici si sa intretii relatii cu oamenii din jurul tau, cu clientii tai? Posibil si acest lucru, dar tin sa te anunt ca si acest lucru se invata si apropo – https://romeobotezatu.com/evenimente-online/toti-comunicam-dar-putini-stabilim-relatii/, exista si astfel de cursuri. Poti invata sa comunici sa relationezi sa te “imprietenesti” cu clientii tai.

Am cautat noi un raspuns si am ajuns la concluzia ca acesta este de fapt in noi este o stare de spirit si se cheama VOINTA. La baza vointei sta PERSEVERENTA. Cand cele doua sunt reunite rezulta un cuplu fantastic.

Cei care reusesc , care castiga lupta de multe ori sunt neintelesi, de ce? Pentru ca aceste doua aspecte sunt stari de spirit pe care daca le descoperi in tine reusesti, invingi treci peste pragul critic din punctul zero in care te afli.

Ce este Perseverenta? Nu este un cuvant eroic, este o calitate care modeleaza caracterul nostru. Lipsa perseverentei este cauza esentiala a esecului. ( Te opresti cand nu trebuie, fix in momentul in care esti pe punctul de a zbura).

Fara perseveranta, veti fi invinsi inainte de a incepe, cu ajutorul ei vei castiga. Cei care sau deprins cu perseverenta se pare ca si-au asigurat succesul. Este adevarat ca Succesul il ai daca treci de testul perseverentei. Cei care au curajul sa-l dea sunt rasplatiti pentru perseverenta lor. Perseverentii nu accepta infrangerea decat ca pe un fapt trecator  si nu o vad ca pe o infrangere ci o lectie din care au invatat.

Invatati aceasta lege a perseverentei si toate visele voastre se transforma in realitate.

Ridica-te si mergi mai depate!

Ridica-te si straluceste!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: