fbpx

Pastratorii-Societatea secreta ” Cei 9 necunoscuti”

In istoria Indiei, împăratul Asoka, care a domnit începând cu anul 273 î.C., fiind convertit la budism, a raspandit aceasta religie în India, Malaezia, Ceylon şi Indonezia, Nepal, Tibet, China şi Mongolia.

Asoka, fiul cel mic al primului unificator al Indiei, Chandragupta, era o fire ambiţioasă, aşa încât a pornit să cucerească regatul Kalinga (ce se întindea de la Calcuta la Madras). Bun tactician, el a zdrobit oastea inamică, provocând peste 100.000 de victime, dar la vederea masacrului, Asoka a fost atât de impresionat, încât a renunţat la orice ambiţii expansioniste.
Dezgustat de  război, a făcut ca întreaga ştiinţă să devină secretă. In timpul domniei lui, sau facut cercetari incepand  de la structura materiei până la tehnici de psihologie colectivă . Tot ce s-a descoperit a fost încredinţat spre păstrare şi dezvoltare Societăţii celor Nouă Necunoscuţi. Unii cercetători ai istoriei societăţilor secrete sunt de părere că această organizaţie s-ar fi perpetuat până în zilele noastre. Unul din primii europeni care au încercat să pătrundă in  tainele acestei societati a fost  Jacolliot, consul al Franţei la Calcuta în timpul celui de-al doilea imperiu francez.

El a menţionat o serie de tehnici deţinute de cei nouă, de neimaginat în 1860, ca de exemplu sterilizarea prin folosirea radiaţiilor şi războiul psihologic. Semnificativ este faptul că la mijlocul secolului XIX, Yersin, colaborator apropiat al lui Pasteur şi Roux, a afirmat că în timpul unei călătorii făcute la Madras (India) a avut acces la anumite surse de informaţie străvechi ce i-au permis ulterior punerea la punct a serurilor împotriva ciumei şi a holerei.
Prima mediatizare a legendei s-a realizat prin publicarea, în 1927, a cărţii lui Talbot Mundy, care a lucrat timp de 25 de ani pentru Poliţia engleză din India.

Conform afirmaţiilor sale, reluate de Louis Pauwels şi Jacques Bergier în lucrarea ’’Dimineaţa magicienilor’’, Cei Nouă Necunoscuţi folosesc un limbaj secret.  Fiecare este în posesia unei cărţi ce este mereu reactualizată, care conţine expunerea amănunţită a unei ştiinţe. Se pare că ştiinţa sacră aflată în posesia respectivei societăţi secrete cuprinde domenii extrem de actuale:

1.Tehnica propagandei şi războiului psihologic.

2.Fiziologia subtilă.

3.Microbiologia.

4.Transmutaţia metalelor.

5.Mijloace de telecomunicaţie.

6.Antigravitaţia.

7.Cosmogonia.

8.Aplicaţii ale luminii.

9.Sociologia, ce conţine legile evoluţiei societăţilor omeneşti şi permite anticiparea progresului şi decăderii lor.
Cartea 1:Explica tehnici de propaganda si razboi psihologic . Oficial, tehnicile de psihologie a limbajului încep să se cristalizeze în Occident abia după cel de al doilea război mondial.

Cartea 2: Fiziologia umană, un domeniu la fel de periculos, pentru ca aici sunt prezentate modul de a crea otrăvuri, modalităţi eficiente de a ucide pe cineva, inclusiv printr-o singură atingere în anumite puncte sensibile ale corpului.

Cartea 3: Microbiologie, în care se descrie arta de a crea și a manipula microbi, care ar putea salva sau distruge omenirea. Unii microbii pot fi folosiţi în scopuri medicinale sau în scopuri de purificare.

Cartea 4: Alchimia, în care se descrie transmutarea metalelor, inclusiv crearea de aur din fier, de exemplu. Această carte a fost folosită din când în când în istorie, pentru că astfel nu se poate explica cantităţi atât de mari de aur, care a fost utilizat în construcţia unor temple din India.

Cartea 5: Comunicarea. Aici s-ar găsi, conform unor legende, inclusiv metode de comunicare cu extratereştrii, sau cu alte civilizaţii, ca de exemplu cele situate în interiorul Pământului.

Cartea 6: Gravitaţia este explicată pe larg în această carte, inclusiv modul în care se pot crea avioanele anti-gravitaționale denumite Vimana, şi care ar fi fost folosite pe scară largă în India antică.

Cartea 7: Cosmologia – aici sunt prezentate o cantitate vastă, exhaustivă de informații cu privire la cosmologie și modul de funcționare a Universului, inclusiv modalităţile de a călători mai rapid decât cu viteza luminii, de a călători în alte dimensiuni sau chiar de a călători în timp.

Cartea 8: Lumina – aici se vorbeşte despre natura luminii, inclusiv creșterea sau descreșterea vitezii, sau crearea de arme, cum ar fi laserele.

Cartea 9: Sociologie – În ultima carte se vorbeşte despre regulile imuabile cu privirea la apariţia și căderea civilizațiilor, precum și secretele de a prezice declinul societății, cum îl poţi opri sau cum îl poţi grăbi.

Cunoasterea cartilor este secreta dar se pare ca au aparut diferite scurgeri de informatie, se pare voite pentru a da un impuls dezvoltarii si pacii. Astfel de informatii au legatura cu medicina, fizica, aeronautica.

sursa: enciclopedia misterelor

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: