fbpx

Mu – O altfel de poveste-1.5

Din ciclul Mu o altfel de poveste

Din terapie,

Prima terapie Mu a fost foarte interesanta din toate punctele de vedere. De ce?
Pentru ca mi-am dat seama ca nu eu controlez vindecarea persoanei, eu sunt cel care faciliteaza, pentru ca eram dus intr-o lume de magie si poveste, pentru ca acolo am cunoscut si alte persoane ca mine, pentru ca toata lumea se ajuta deoarece totul era conectat la Flux.
Prima data a fost o terapie la  distanta, era cu o doamna, iar eu invatat de la radiestezie, cu un protocol de terapie, aveam in minte pasii ,dar nu a fost asa.
In momentul conectarii cu persoana si deplasarii in tinutul magic totul a luat o alta intorsatura. Eu intrasem intr un soi de conectare profunda iar pasii, cuvintele erau din Flux. Pur si simplu facilitam vindecarea.
Veneau imagini dupa imagini care si pentru mine erau noi. Lacuri, piramide, temple, gradini, cristale imense toate sunt in lumea de basm.  Este foarte ,foarte palpitant .
Atunci in prima terapie am vazut ca universul Mu era populat cu entitati din povestile noastre, zane, dragoni, unicorni, elfi .
Atunci am intalnit primul Mag. Din cate imi dadusem seama era “the boss” acolo, era un fel de creator al acelei realitati erau mai multi de fapt conectati intre ei.
Au fost trei sedinte de terapie cu doamna respectiva. Au disparut depresiile si niste chisturi ovariene. In urmatoarele terapii am aflat  un lucru interesant. Toate sunt complet diferite. Fiecare persoana este dusa in acea realitate in care i se faciliteaza personalizat vindecarea.

Toate persoanele care au urmat in terapie au fost fascinate de piramide, dar aceasta este o alta poveste.
Pe data viitoare.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: