fbpx

Meditatie de grup Online- joi de la ora 21.00

Aceasta Meditatie are loc in ziua de joi de la ora 21.00 este de grup  si se adreseaza tuturor celor care vor sa faca o schimbare in viata lor .
Acele persoane care doresc sa simta cum lucreaza Alchimia Magica.
Acelora are au diferite afectiuni si dorec sa  incerce si beneficiile  terapiilor alternative.
Terapia prin Alchimia Magica este o metoda de lucru cu ajutorul energiilor subtile. Alchimia Magica are la baza vibratia energiei si lucreaza cu energia universala a vietii, puterea sufletului sau puterea spirituala.
Alchimia Magica  este un cumul de tehnici de vindecare.Vindecarea omului se face pe toate planurile ,suflet, campuri energetice, fizic.
Noile descoperiri din fizica cuantica au aratat ca vindecarea incepe din emotional in fizic. Vindecarea emotionala a persoanei se duce mai departe in mental si apoi in corpul fizic. Aceasta vindecare este posibila atunci cand persoana doreste total acest lucru si incepe sa se schimbe la nivel de gandire, fapte, stil de viata.
           Alchimia Magica inseamna conectarea cu eul tau superior cu spiritul tau. Ea te invata sa cobori in   inima,sa costientizezi ca mintea este a egoului. Este o metoda prin care terapeutul ofera pacientului, omului din fata, abilitatea de a folosi forţa universală a vieţii.
Terapia prin Alchimia Magica conectează permanent omul cu sursa de energie vindecătoare.
Terapia prin Alchimia Magica este o metoda folosita cu rezultate foarte bune si la distanta . Aceasta se realizeaza cu ajutorul mai multor tehnici din Alchimia Magica si Reiki cu intentia vindecarii trezirii si iluminarii sau in acest caz ceea ce solicita fiecare persoana si ceea ce Universul, Matricea considera ca  are nevoie fiecare .
Sedintele de Meditatie si terapie de vindecare  sunt de grup si sunt realizate ONLINE.
Dupa primirea confirmarii platii se primeste pe email linkul de acces la meditatia ghidata.
Programul cu care lucrez este Zoom.
     Pentru a fi cu adevarat eficient trebuie o participare activa la ritual atat din partea terapeutului/profesor cat si pacient/elev. Este necesar să existe o disponibilitate și deschidere de a auto-vindecare, mai degrabă decât o așteptare pentru ca alții să facă vindecarea. 
Pentru a participa la meditatia ghidata , indicat este sa stati pe un scaun sau canapea relaxat 60 de minute.
.

UITE CE SPUN CEI CARE AU PARTICIPAT


 Mai multe informatii despre modalitatile de plata si inscriere in grupul de meditatie gasiti aici:

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: