fbpx

Invitatie in grup de studiu

Buna dragii mei
Am creat pe facebook un grup privat pentru cei interesati de aceasta tehnica de terapie. In acest grup in perioada urmatoare voi posta trei episoade video cu anumite tehnici din radiestezie.
Te invit si pe tine daca esti interesat sa cresti si sa inveti sa aduci prin tehnici spirituale sanatatea, prosperitatea, iubirea in viata ta.
Dupa ce te inscrii TU:
A sosit momentul să creștem împreună! Poti si tu adauga prieteni în grup!
Adauga prin invitație minim 5 prieteni în grup și CÂȘTIGI un premiu special CADOU 🎁, prin tragere la sorți!
CADOUL TĂU: o ședință privata radiestezica online, gratuită! În mod normal costă 200 de lei…
Vor fi 3 castigatori
45 de minute impreuna!
Vom discuta despre tine și vom găsi soluții la problemele tale!
Concursul se termina pe 27 iulie 2020,in ziua lansarii cursului de Radiestezie Terapeutica modul 1.
Pasul 1: Adaugă minim 5 (cinci) prieteni care NU sunt deja membri în acest grup, utilizând butonul INVITĂ de aici din grup.
Pasul 2: Revino la această postare și scrie un comentariu mai jos, prin care anunți că ai trimis invitațiile (…ca să știu și eu, da? 😊)
Atenție!
Adaugă doar prietenii despre care personal stii că împărtășesc pasiuni și dorințe comune: transformarea propriei vieți și modelarea destinului personal folosind diferite tehnici spirituale, energetice sau si-ar dori sa inceapa o etapa noua de dezvoltare sub o indrumare profesionala si didactica.
IMPORTANT: tragerea la sorți va avea loc pe 28 iulie 2020, LIVE FB pe Random.com.
OBSERVAȚIE:
Pentru a putea valida participărea ta la tragerea la sorți, asigură-te că ai ADĂUGAT minim 5 prieteni si NU e suficient doar să îi inviți.
Ei trebuie să se alăture grupului, de aceea e important să le și spui despre ce este vorba în acest grup… printr-un mesaj sau poate le dai un telefon, dacă sunt prieteni foarte apropiați.
Sigur, cu cât trimiți mai multe invitații, cu atât cresc șansele ca 5 dintre ei să se alăture.
Administratorul grupului, are posibilitatea să vadă membrii care s-au alăturat dar și cine este membrul care i-a invitat, în secțiunea MEMBRI.
     INSCRIE-TE

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: