fbpx

Eu si poate noi

 

oameni           Ne nastem pe acest Pamant la momentul optim pentru fiecare si incepem sa invatam din prima clipa. Mediul, scoala, parintii, prietenii ne spun ca noi suntem cei mai importanti, nu cu aceste cuvinte ci prin fapte ni se da de inteles ca ceea ce facem fiecare nr transforma in unici.

Dar oare chiar suntem unici? Nu stiu, va las pe voi sa decideti.

Legatura dintre noi toti este unica, o legatura dincolo de intelesul nostru, In aceasta viata de consum suntem invatati fiecare pentru el si marea majoritate gandeste asa. Dar va rog sa va priviti ziua si sa observati actiunile pe care le faceti cat la suta sunt strict pentru voi si cat sunt pentru cei din jur. Sunteti croitoreasa – cate rochii faceti pentru dumneavostra si cate pentru cliente, lucrezi la ghiseu la banca -cate incasari faci pentru tine si cate pentru clientii din fata ta si exemplele pot continua.

Suntem conectati unul cu celalalt? Aici nu vorbind energetic ci prin meseria fiecaruia. Muncim pentru noi sau pentru semenii nostrii? Cata iubire exista in aceasta conectare zilnica? In jur de 12%. De la 12 la 100 % este cale lunga.

Cine s-a intrebat vreodata daca intre toti oamenii dintr-un oras ar exista 100% iubire, cum ar fi acolo, cati pacienti ar mai fregventa spitalele, care ar fi rolul politiei, ar mai fi reguli? In orasul acela ar exista lumina universului al lui Dumnezeu. Puteti vizualiza un astfel de oras?

Lasand la o parte aceste orase de vis si intorcandu-ne la realitate , cu durere pot spune ca exista chiar preoti, pastori ,initiati, maestri, care nu emit iubire ci in anumite momente gasesti ego, furie, frica multa frica, orgolii,avaritie . Este normal ca aceste persone la care mergi sa ti tratezi sufletul sa fie asa? Ce transmit subtil aceste persoane pacientului?

Este bine sa va activati intuitia cand aveti de luat o astfel de decizie.

Atat pentru astazi , lumina

 

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: