fbpx

DORINTA

 

dorinta-si-lumina-ta

Asa cum am promis urmeaza o serie de articole despre cum putem aduce prosperitatea in viata noastra. Aceste articole au legatura cu un curs pe care-l pregatesc si care se numeste  “Magia Prosperitatii”. Prin acest curs invatam impreuna pasii magici prin care facem schimbari in noi atat la nivel energetic cat si mental , pentru a putea atrage atat de ravnitii bani, dar si a imbunatatii alte aspecte ale vietii de zi cu zi.

Orice om are dorinte, multe chiar, dar ce face cu ele este important. Dorinta ne face sa visam, sa speram ne gadila egoul de a avea mai multa prosperitate. Este bine ,este rau , nu stiu, insa am aflat ca este diferit pentru fiecare din noi.

Dorinta este prima etapa a creatiei , este samanta pe care o sadim in noi la diferite nivele pentru a reusi. In toate exista un mic secret iar cei care sunt pe cont propriu sau au o afacere mica sau mare o stiu.  O vom constientiza in curs : https://romeobotezatu.ro/traiesc-intentionat/dorinta/

Tot in curs vom afla si care este metoda prin care putem transmuta energia ei in echivalentul financiar.

Stejarul dormiteaza in ghinda. Pasarea asteapta in ou, iar din viziunea suprema a sufletului se poate naste un inger. Visele sunt semintele din care se naste realitatea.

Cuvantul potrivit? DORINTA.

 

1 thought on “DORINTA”

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: