fbpx

Din ciclul MU- o altfel de cunoastere- 1.3

Alchimia MU
Esti sau nu in flux?
Stau si ma uit la oameni, ma uit la apa din mare, din piscina, ma uit cum curata oamenii atat in plan fizic cat si energetic.
Oamenii sunt fiecare in lumea lui, cu bucuriile si necazurile lor.
Ei nu stiu un lucru, tot ceea ce simt clipa de clipa  transmit  mai departe in flux si altii care sunt pe nivelul lor de vibratie  vor simti si vor rezona cu prostiile emise de ei.
Fluxul circula, informatia din el circula impreuna cu energia. Suntem precum pestii in ocean, pestii traiesc in aceeasi apa, noi cei de la suprafata traim in acest Flux, Sursa, ocean energetic, respiram in el, ne luam energia din el, ne luam informatia, ne miscam prin el.
Cine poate vedea fluxul? Normal ar fi sa poata vedea toti, insa timpeniile din structurile lor blocheaza acest lucru. Fricile existente acolo  dau  block total.
Atasamentele fac acelasi lucru.

Nu conteaza ca esti milionar in euro sau un salar de 500 eur. in dimensiunea 5 toate acestea nu mai conteaza acolo Sufletul tau are valoare.

Dincolo lucrurile pe care nu le percepem aici in lumea fizica sunt inportante. Dar atunci cand in spiritual esti la un nivel ridicat si Intentia, Iubirea, Imaginatia, Cunoasterea, Lumina si Informatia la care ai acces sunt pe nivel maxim si pe plan terestru esti in realitatea care este a ta care trebuie

Stati acum cu voi si cei care stiti sa masurati radiestezic vedeti cum e cu INTENTIA, IMAGINATIA,IUBIREA, CUNOASTEREA, LUMINA si Informatia din voi. Cine nu stie a masura  stati si faceti o analiza mentala si sufleteasca a acestor parametrii si vedeti peunde sunteti.

Tagged with:

2 thoughts on “Din ciclul MU- o altfel de cunoastere- 1.3”

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: