fbpx

Dezvoltarea este o alegere

 

Lev Tolstoi spunea: “Toti se gandesc sa schimbe lumea, dar nimeni nu se gandeste sa se schimbe pe sine”. Este atat de greu sa incepi sa te schimbi?

OO Daa te enerveaza si te scoate din zona de confort maxim. Stiu personal sentimentul era acum vreo zece ani cand am realizat ca drumul meu este altul decat cel la care visam. Atunci nu vedeam decat visul, mai putin menirea personala. Nu vedeam dincolo de dorintele si visele mele care erau luate de la cei din jur, de la mama,colegi, scoala,prieteni, nu erau ale mele.

Nu eram eu , ci unul din multime care vrea si el “ceva “ca noi. Nu stiam ca ori ce faceam, schimbarea este inevitabila si ca toti trecem printr-o schimbare.

M-am incapatinat sa trec prin suferinte emotionale de tot felul si sa experimentez io adevarul meu. Au fost momente cad am avut nevoie de un imbold de a mai face un pas  si l-am facut, dar de fiecare data am avut un soi de incredere pe care nu o pot explica in cuvinte. Ma duceam la cursuri, participam la tot felul de seminarii la care credinta mea era 50% . Ma uitam la mentori,profesorii care povesteau tot felul de experiente care pentru mine erau de domeniul SF. Ma amuzau si spuneam ca sunt nebuni, schizo.

Tu toate acestea exista o energie care ma atragea inexplicabil , energie care am inteles o dupa cativa ani intr-un seminar spiritual practic. Tot atunci am inteles ca tot ceeea ce inveti daca nu practici, experimentezi, ramane doar o informatie care poate o vei folosi daca stii ,candva. Tot atunci am ajuns la concluzia ca acei nebuni nu prea erau schizo.

Stiti , dezvoltarea este o alegere, este bine daca o faci dar este bine si daca nu o faci. Acum traim pe Pamant iar in ecest mediu frumos este nevoie de tot felul de oameni . Nu stiu ce va fi in viitor , sunt doar planuri si  presupuneri, dar acum stiu ce este. Si mai stiu un lucru ,daca-ti doresti mai mult trebuie musai sa te perfectionezi si apoi sa aplici minim 80 % pentru a vedea si simti rezultatul.

Stiti ce este auto-dezvoltarea? Este o emotie care vine in noi oamenii sub forma unor algoritmi energetici sau sau coduri de lumina si care te determina sa dezvolti potentialele tale pana atingi scopul maxim pentru care ai venit pe Pamant, si astfel descoperi menirea personala.

Nu mai sta blocat in bula sau patratelul in care traiesti 24 din 24 , iesi si incepe sa te bucuri de viata in care ai venit. Zilnic fa ceva pentru dezvoltarea ta spirituala si profesionala: mediteaza, citeste o carte de dezvoltare personala de leadership, de dezvoltare spirituala.

Mediteaza la ceea ce citesti incearca sa tranmuti acea informatie din minte catre suflet si spirit pentru a integra cunoasterea.

Stati treizeci de minute cu voi si incercati sa va cunoasteti mai mult.

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: