Despre Romeo

Terapeut si maestru Reiki Usui ,Presedinte al Asociatiei Practicienilor de Reiki si Terapii Complementare Bacau,  Coach, trainer & teacher – Academia The John Maxwell Team , absolvent al  Institutul Psycho Informational PSY-I.T.

De mic am cautat o poarta spre lumile invizibile, spre acele dimensiuni care pentru unii sunt de domeniul fantasticului . In drumul meu am gasit un cautator al inimii al eului din mine. Am descoperit ca totul pleaca de la mine ca eu sunt inceputul creatiei mele de azi.Am experimentat fericirea ,deziluzia, iubirea, ura, bogatia, saracia ,frica sub multe forme si am inteles ca nu lupta este raspunsul ci pacea si iubirea .

Ca Terapeut Reiki tratez pacientii mei de diferite boli plecand de la identificarea,intelegerea si integrarea cauzelor spirituale care au dus la aparitia simptomului fizic.

În calitate de  Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.
Pasiunea mea este sa descopar, sa invat si sa aplic ”tehnici” prin care sa inspir oamenii sa scoata la lumina ”uriasul” din ei si sa-si elibereze potentialul. Cred ca fiecare avem deja in interiorul nostru tot ceea ce avem nevoie pentru a fi de succes, doar ca ”nu poti vedea tabloul daca te afli in el”.
Sunt recunoscator pentru faptul ca am, prin Programul de Certificare John Maxwell Team, cele mai bune resurse, pe care sunt dedicata sa le folosesc la maxim pentru a-i ajuta pe oameni sa se dezvolte si pentru a face o diferenta in jurul meu.