fbpx

Da semnificatie povestii tale

 

Sunt intrebat des: Bine dar cum fac sa dau semnificatie vietii mele zilnice?

Factorul cel mai important este sa decidem sa iesim din zona de confort in care ne aflam si sa incepem sa schimbam acele lucruri care ne par dificile, nu sa fugim de ele sau sa le tot evitam.

Nici un lucru nu se schimba pana nu ne confruntam cu el. Sa nu credem ca pasivitatea este mai sigura si daca nu facem nimic  nu exista riscul sa-ti mearga prost.

S-a demonstrat si sigur, fiecare a trecut prin asa ceva ca prin lipsa de actiune nu poti da gres , dar nici succes nu poti avea.

Faptul ca stai si astepti, pentru ca nu te simti pregatit, ca ar trebui sa mai faci un curs, un workshop adica sa tot speri si sa-ti doresti  sa actionezi, ratezi toata frumusetea povestii tale.

Te temi ca ai putea gresi?

Nu te descurci bine pentru prima data cand faci ceva?

Nimeni nu este perfect si este normal sa gresesti este normal sa spui ca nu stii si sa ceri ajutorul, nu este o rusine. Daca vrei sa ai o viata care conteaza pentru tine sau acea viata la care visezi fa ceva acum, pune o caramida la fundatia casei visurilor tale.

Toti suntem incepatori la inceputuri, suntem stangaci , dar prin practica devenim mai buni si mai buni pana la extraordinari.

Nu putem evolua daca nu incepem de undeva. Povestea ta nu este una perfecta si multe lucruri se schimba pe parcurs dar faptul ca esti in actiune vei simti in suflet un sentiment de satisfactie.

Data viitoare vom vorbi depre cum sa-ti folosesti atuurile in creearea povestii tale.

Te poti inscrie la “Experimentul de 7 zile” gratuit : http://eepurl.com/dOi6Nb

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: