fbpx

Cunoaste-te pe tine insuti!

Noi terapeutii in incercarea de a aduce omul  pe drumul insanatosirii si a incepe sa inteleaga ce-i spune corpul prin simptomele percepute, apelam la actul de a invata omul sa se redescopere prin cunoastere.

Cum ma voi  insanatosi cu toate aceste cunostinte?

Ce trebuie sa fac eu acum?

Raspunsul este foarte simplu: ” PRIVESTE!”

Este simpla? Da, este foarte simpla, si chiar banala pot spune altii. Tu nu trebuie sa schimbi nimic DOAR modul tau de a privi lucrurile. Din aceasta cauza indicatia este de a Privi. Evolutia are la baza o actiune simpla, aceea de a privi lucrurile,  viata . Realitatea  de acum se datoreaza modului tau de a privi lucrurile.

In banca de date exista informatia dintodeauna,doar ca noi oamenii o percepem mai greu si o integram tot la fel.

Totul se reduce la vechea expresie: Cunoaste-te pe tine insuti!

Pare usor dar mintea noastra invatata sa se complice, incepe sa caute tot felul de sisteme intortocheate pentru a avea un rezultat optim.

A te cunoaste nu inseamna sa sa-ti afli Eul ci sa ajungi la Sinele tau.

Eul se imbolnaveste Sinele este sanatos intodeauna. Drumul de la Eu la Sine este calea. In momentul in care corpul incepe sa ti arate un simptom, tu ai de urmat drumul descoperirii cauzei, a traumei care l-a  declansat. Observarea atenta a ta face sa cresca in tine acea emotie sau program numit iubire.

Programul iubirii trimite algoritmi luminosi in Umbra care transforma ,(transmuta) elementele gasite acolo.

Nu anulam programele din umbra, le transformam prin Alchimie. Confruntarea cu Umbra este o cale sigura de insanatosire .

Succes!

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: