fbpx

CUM SE SCAPA DE BLESTEMELE DE PREOTI SI EPISCOPI

Invataturi de la Ovidiu Dragos Argesanu, experimentati cu incredere.

CUM SE SCAPA DE BLESTEMELE DE PREOTI SI EPISCOPI
Cred ca multi dintre oameni intra la un moment dat in conflict cu un preot. E destul sa il superi cu ceva. Ca nu esti interesat de ce spune el acolo, ca nu il asculti neconditionat ( ca mde el e preot!), ca nu i-ai dat destul sau ca nu il ajuti in ce vrea el sa faca. Ca nu mai rezonezi cu el si vrei alt duhovnic…gasesc ei destule motive. Dar mai ales daca li te opui. Cred ca de-asta este o pb cu impozitarea bisericii. Vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca oamenilor le e frica de preoti, episcopi si blestemele lor. Si mie mi a fost frica pana la un moment dat cand am inteles ca pana si asta are o limita. Dumnezeu poate ingadui sa ma ajunga atat cat crede el de cuviinta. Cred ca daca era dupa multi preoti eram mort demult!:-) și uite trăiesc.
In viata mea de pana acum am anihilat mai multe blesteme de preoti si episcopi si spatii de radiestezisti decat blesteme de vrajitoare si tigani. Culmea de la preoții lui Iisus, cei care ar tb sa fie preocupati de adevar și chiar sa îl cunoască. Chiar daca as scrie sau spune ceva greșit atunci solutia ar fi combaterea mea prin idei si nu cu ritualuri proaste… dar ca sa ai o confruntare de idei e nevoie de doi care sa aibe habar de ceea ce vorbesc…ori preoții in afara faptului că prestează un omagiu cristic nu au nici o treabă cu adevărul ba îl și mai ascund prin taine.
Blestemele preotilor cuprind trei lucruri: energie programe si spirite. Poate fi pe lumina sau întuneric ca si energie si pot folosi chiar ingeri:”si ingerul Domjului sa il necajeasca” iar ” diavolul sa stea de a dreapta lui”:-) sunt citate din psalmi. ” nevasta sa sa o ia altul” copiii lui sa ramana orfani!” Chestii drăguțe!
Ei nu pot avea o confruntare de idei, că nu au. Și totul contrazic cu citate biblice pe care le au lăsat pt că corespundeau propriului Adevăr. Adică au construit un Adevăr in jurul lui Iisus și tot ce nu corespundea lui l au transformat în Evanghelii Apocrife !:-)
1. Faci pipi si pui o picatura pe ceafa ( dacă nu ai suferit destul ti se pare scârbos:-))
2. Aprinzi lumanari si citești psalmi
3. Te spovedesti ( exista molitfa de dezlegare inainte de spovedanie unde se dezleaga daca” sub blestem sau afurisenea de la preot ori episcop ai cazut) până și ei recunosc asta
4. Mergi la un terapeut sau preot care sa te dezlege de asta. Exista terapeuți care sunt Îngeri și care vin de deasupra lui Iisus și Trinității lui și pe care ii doare in flecuri de Biserica ortodoxă sau catolică. Cereți i lui Dumnezeu și ajungeți acolo.
5. Faceti sport, cardio ( arde energiile si programele negative)
6. Faci sex. Se poate sublima energia neg prin sex
7. Masaj terapeutic…atingerea sublimeaza energiile negative
8. Mergi la mare, la ocna, balti sarate, mâl sanatos, , baie cu sare
Si mai ales sa nu va fie frica!:-)
FAZA cu pipi E CEA MAI EFICIENTA. Tine de magie. De ea fug si Ingerii si demonii trimisi de cineva sa iti faca rau. Io sunt pe principiu unui proverb arab:
TRAIESTE ASTAZI CA SA POTI LUPTA MAINE! Adunati aur spiritual si traiti fericiti zic io!:-) Spor in cele bune! Cât despre popi…sa ne de-a Dumnezeu după suflet, la fiecare

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: