fbpx

CREDINTA

 

13418715_10207058702526017_8088928637165900785_n“Visul tau te va costa mai mulți bani , timp , energie și răbdare decât te simți pregătit … dar de asemenea, vei fi platit mai mult decât iti poți imagina dacă ramai alaturi de visul tau!
Visul este GRATUIT insa obtinerea lui necesita UN PRET!”

De cateva zile mintea mea este conectata la cuvantul “credinta”. Religia, psihologii, terapeutii vorbesc de credinta, de toate formele ei incepand din spiritual si terminand in material . Pana la urma ce este aceasta credinta? Este important sa crezi?
Eu personal am studiat pe mine cateva forme ale credintei , si am observat ce inseamna sa crezi. De-a lungul ultimilor ani credinta a facut parte din mine.
In momentul in care pleci pe un drum indiferent care este el, apar acele praguri mentale, create fie de mintea ta, fie  de anturajul tau.
 Ce poti face in acele momente de cumpana? Depinde binenteles de puterea interioara a fiecaruia, de  experienta si lectiile care le are de invatat sau pe care le-a constientizat si cum este mult mai usor sa treaca la actiune.
 Inante de credinta exista indoiala?
Inante de toate am invatat ca tot universul nostru incepe de la noi. Toate fricile si indoiala pleaca de la noi si ne opreste elanul actiunii, nu este guvernul, tara, sistemul. Da indoiala apare si depinde de tine cum o constientizezi si-i gasesti radacina, de unde a venit in mintea ta.
Tu cat crezi in tine in visul tau ?
-Cantitatea de credinta avuta in visul tau este direct proportional cu realizarea lui.
-Cantitatea de credinta in tine ca poti realiza visul este direct proportional cu actiunea ta in materealizarea lui.
-Cantitatea de credinta ca actiunea ta este optima si conforma cu visul tau, se vede in procentul de creare a acestuia.
In momentul in care indoiala se infiripa, undeva in mintea ta este semn ca a ta credinta a slabit, datorita unor factori sau evenimente de tine stiute si care le-ai trecut cu vederea fara sa le analizezi si sa gasesti solutii pentru ele.
Un exercitiu bun de testare a credintei tale este urmatorul:
Sa te lasi in voia divinitatii in ducerea la realizare a visului. Stiu, este greu pentru multe persoane sa faca ecest lucru dar nu imposibil. Aceasta nu inseamna ca tu stai si cade peste tine ceea ce-ti doresti . Este bine sa contribui la creatie cu ceva si aceea  este actiunea. Te lasi ghidat , te duci pe intuitie pe instinct si incepi sa deschizi usile una dupa cealalta spre realizarea proiectului. Este greu este usor, nu stiu depinde de fiecare persoana care incearca , din actiune inveti lectia.
Oricum credinta se obtine prin actiune, care inlatura indoiala si celelalte frici. Daca vrei sa-ti creasca credinta in tine, in oamneni in ceea ce faci actioneza din inima fara sa gandesti totul prea amanuntit, doar treci la actiune.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: