fbpx

CREDINTA

credinta-este-puterea-de-a-vedea

 

Auzim zilnic cuvantul CREDINTA , il cunoastem dar il tratam cu indiferenta pentru ca ne-a fost dat de divinitate gratuit.  Daca credinta ar costa cam 100 de lei /emotia cum ar fi?

Iubirea si credinta sunt emotii asociate cu latura spirituala a oamenilor , acestea sunt emotii pe care le stim dar nu le folosim cum ar fi bine. Cele mai puternice emotii pozitive cunoscute de noi oamenii sunt credinta, iubirea si sexul. Simpla intrebare pe care de altfel o pun in toate sedintele de terapie este: Crezi in tine? Crezi in Dumnezeu? Iubesti?  Mi se raspunde cu un sec DA. Si apoi prin intrebari aflam ca acesta credinta este fie mica si slaba fie mare in funtie de subiectul intrebat.

Exista o lege universal valabila aceea a Pragului limitativ, care ne arata care este nivelul credintei,iubirii etc pe care il cunoastem fiecare si pe care il dam mai departe.

Ce putem face cu o credinta puternica? Orice dorim noi in ambele sensuri si spre bine si spre rau, dar nu cred ca exista om care sa se foloseasca de puterea credintei pentru a-si face rau lui si altora. :):):)

MILIOANE DE OAMENI duc o viata de saracie si esec pentru ca ei cred ca exista o forta exterioara lor care-i blocheaza in evolutie. In realitate ei sunt cei care creaza propriul ghinion datorita unei credinte negative pe care subconstientul lor o preia si o transforma in realitate.

Cum ne putem schimba credintele limitative din noi? Cum ne putem dezvolta credinta pozitiva ? Cum gasim in noi credintele mai putin benefice?

Toate aceste tehnici le-am adunat intr-un curs numit ” Magia prosperitatii” care va apare in curand. Pentru inscrieri si mai multe informatii accesati linkul: https://romeobotezatu.com/evenimente-online/magia-prosperitatii/

O zi cu spor!

 

1 thought on “CREDINTA”

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: