fbpx

Constiinta intre ce suntem si ce am vrea sa fim

Revolutia informationala este un proces complex in care ne aflam si care incepe sa se simta la nivel spiritual foarte puternic.

La noi inca se da putere acelor tehnici denumite vraji, si care folosesc atat informatie rea cat si buna. Vechi tehnici de vrajitorie empirica se folosesc de femeile de la sat chiar in biserica( de multe ori fara sa stie ce fac), si uite asa nivelul de constiinta al nostru este limitat si nici macar nu indraznim sa facem mai mult, poate si din frica indusa de unii ca ne bate Dumnezeu daca nu ai capul plecat.

Este bine asa in momentul acesta? Posibil , dar vedeti voi , evolutia nu sta, Pamantul creste in vibratie el nu asteapta oamenii sa creasca ei, Universul aduce in zona Pamantului noi forme de energie si informatie  care coboara in structurile noastre si ne transforma. Cine nu poate rezista pleaca. Legile karmei sunt mai rapide, vin si se cer curatate.

Daca -ti dai dai seama incepi sa cauti raspunsuri, dac nu iarasi pleci.

Ce este de facut? Fara a ne complica si agata in tot felul de cauze exterioare  , cel mai simplu mod este de a cauta solutii care sa te scoata din groapa in care esti.

Crezi ca este greu? Nuu doar mintea ta este greoaie si nu doreste sa iasa din zona de confort, tinand cu dintiii de vechile obiceiuri si cunoasteri.

Schimbarea nu se produce intr-o ora sau zi, este un proces de durata care se intinde pe luni sau chiar ani. Blocajul in care te aflii se datoreaza mintii tale , ea este cea care-ti spune , nu este bine ,nu vei reusii. Nu-ti spune nici demonul nici ingerii ce ai de facut sau ce sa nu faci, TU esti cel care ia decizia.

A avea cunoastere spirituala nu inseamna ca esti evoluat, mai spiritual ca vecinul, sau preotul. Nu esti. Ajungi la acel nivel pe care mintea ta il vede ca ai fi tu dupa foarte multe ore de practica spirituala. Daca doar le sti, nu esti decat un filosof spiritual, si este bine asa.

Daca vrei sa inveti din cursuri cauta intodeauna nivele peste ceea ce cunosti atat informatioanal cat si energetic. Cauta cursuri in care exista multa practica si chiar terapie iar apoi zilnic fa si tu ce ai invatat acolo (pe tine sau pe altii).

Lasati prostiile cu iertari de pacate astazi, spalari de karma acum, maestrii spectaculoase pe care mintea ta nici nu le poate vedea,percepe, deslusii.

Esti limitat de mintea ta, vrei mai mult, extinde-ti constiinta si practica ceea ce inveti.

Succes!

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: