fbpx

Captiv in RAI

O altfel de poveste…

Raiul acel loc mirific, magic de basm din lumea spirituala, energetica ,daca ne luam dupa religie.

Dar daca acest Rai ar fi pe Pamant? Ar fi acel colt al Universului creatiei tale, O realitate creata de tine in planul fizic, o gradina a Edenului in care nu exista timp. Suna bine, da?

Ai un servici al tau, o familie frumoasa, tot ce-ti doresti tu, insa personal ai impresia ca ceva-ti lipseste. Nu sti nici tu si incepi sa te legi de lucruri fizice, mai multi bani, case,masini.

Toate aceste ganduri te deconecteaza de la flux (Sursa) si tu nu-ti dai seama de acest lucru. Esti pe val , totul functioneaza asa cum iti doresti tu si este wauu.

Universul vede dezechilibrul aparut si incepe sa remedieze mica problema cum stie el mai bine.

Datorita dezechilibrelor emotionale omul devine vulnerabil pe o anumita linie vibrationala si una din chakre nu mai functioneaza corect.

Omul tot nu -si da seama de dezechibrul emotional aparut si continua viata lui. Incet incepe sa nu mai fie multumit cu binele in care este dispare recunostinta iar el devine si mai vulnerabil pana cand apare dezechilibrul in fizic, adica o mica afectiune care -l determina sa se retraga in coltul lui de rai.

Este oprit de la tot ceea ce facea si culmea ” arestat in coltul de rai”.

La inceput se sperie apare frica, frica de moarte, frica sa nu piarda tot ce a facut pana in acel moment.

Coltul lui Rai il astepta cu bratele deschise si nu oricum ci cu acea energie optima constientizarii ,sa-si dea seama de momentul de ratacire.

Usor incepe sa revada realitatea creata de el, bucuria ,iubirea si recunostinta existente acolo.

Apar constientizarile, pentru ca era mediul optim de asa ceva, a invatat sa se uite la o frunza sa se bucure ca exista, sa vada pasarile, sa auda greierii, lacustele cum canta, mustele care zboara bezmetice in jurul lui, furnicile care incep sa construiasca un musuroi, pisicile care alerga jucandu-se.

Hmm, interesanta realitate, oare eu am creat tot ceea ce vad in jurul meu? se gandi el.

O daa el a fost cel care a creat tot inclusiv arestul in coltul de Rai.

Este vorba de putere sau de smerenie , se gandi omul.

Un fluture alb zbura in fata lui si putea simti bucuria de a trai si de a zbura al acestuia.

Oare pot trai in acest colt de rai? se gandi omul. Si atunci isi dadu seama ca toata viata lui era agatata de o singura emotie, aceea a Iubirii. A inceput sa o caute si era la locul ei, doar ca era blocata de multe programe distructive care culmea erau tot ale lui.

Cum poti sa te distrugi singur se gandi omul! Si atunci si-a dat seama ca totul este un vis frumos o iluzie a mintii lui. Sufletul dorea cu totul altceva. Dorea slefuire, crestere, si a facut-o cum stia mai bine, oprind timpul si spatiul. Si-a dat seama ca este momentul sa se smereasca si se lasa ghidat de Dumnezeul lui.

Un caz fericit in care omul a auzit strigatul spiritului si a a dat la o parte nebunia cotidianului, dar daca nu vedea, oare ce se putea intampla?

Romeo Botezatu

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: