fbpx

Foloseste-ti calitatile in povestea ta

Toti oamenii se nasc cu o serie de calitati, iar pe parcursul vietii mai acumuleaza si altele sau ceea ce invata nou reintregeste la ceea ce are.

O prima intrebare la care sa raspunzi este :

Care sunt calitatile tale?

Le cunosti?   Daca da, in ce cantitate , care este nivelul de constiinta fata de ele si cat le folosesti constient in viata de zi cu zi.

Dorinta mea este sa mai raspunzi la 3 intrebari:

  1.  Poti fi cel mai bun din lume la ceea ce faci?
  2. Esti pasionat de ceea ce faci?
  3. Ai la dispozitie resursele necesare de a schimba lumea?

La o prima vedere sunt intrebari la care multi oameni ezita ,insa daca mergem la intelesul lor mai subtil ele sunt usor de interpretat si raspuns.

Prima intrebare se refera la Talent. Cand este vorba de talent sa te gandesti la abilitati la aptitudini cu ajutorul carora, sa poti ajuta alti oameni. Daca incepi sa actionezi de la mic la mare, poti ajunge sa fii cea mai buna varianta a ta. Nu mai exista nimeni asemeni tie, care sa emita acele sentimente, emotii si cunoastere cand incepi sa oferi. Poate, in aparenta o sa zici ca da, mai sunt persoane care are cunoastrea ta.

Da este adevarat, insa felul cum le transmiti celorlalti, esti unic.

Cea de a doua intrebare se refera la Suflet . Priveste in inima ta si vezi scanteia care te impinge sa faci ceva diferit, sa incepi sa ajuti acei oameni care au nevoie de tine.

Cauta pasiunea pentru ca ea este esenta oricarei actiuni cu semnificatie.

Ultima intrebare este despre Resurse. Acestea sunt peste tot , tu doar este bine sa deschizi ochii si sufletul sa le accepti existenta si ele incep sa vina. Si acest email este o resursa, cursul Da viziune vietii este o resursa, Experimentul de 7 zile ,cartile pe care le citesti, ajutorul oamenilor din jur etc.

Pana data viitoare cand vom discuta despre Actiune, te las sa-ti raspunzi la intrebari .

Mult spor!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: