fbpx

Calea de vindecare ” MU”

Toata aceasta frumoasa poveste a inceput cu ceva ani in urma . Manat de dorinta de a invata si experimenta lucruri noi m-am dus la o sedinta de terapie SKHM tinuta de Cornelia . Nu aveam mari sperante ca se va intampla ceva special atunci,  am zis ca daca tot sunt si am fost adus acolo sa fac si eu toate meditatiile ghidate.

Cum totul nu are loc intamplator, pe la mijlocul unei meditatii am intrat intr-un con de lumina care m-a dus pe niste planuri de magie . Eram intr-o dimensiune in care lumina si energia se intalneau si se transformau, in care puteai lua energia care era mai densa si o puteai misca asa cum te-ai juca cu o esarfa lunga de matase. Totul era ireal dar in acelasi timp era real pentru ca eram cu ochii deschisi , vedeam si simteam tactil  dincolo de materie. Este mai mult decat se poate explica prin cuvinte.

In timp ce eu ma jucam cu acea energie si o miscam ca un copil care a gasit o jucarie noua, o voce mi-a zis pe un ton cald dar hotarat:

Romeo a venit timpul tau. Dupa ce voi termina de explicat ce am pentru tine sa scrii pe hartie pentru a nu uita detalii importante din ce vei auzi.

Este o metoda de vindecare numita “MU”. Este foarte veche , iar cand o sa o intelegi si o integrezi total sa o dai mai departe. Dupa care a urmat instructajul.  Dupa ce a terminat am iesit brusc din stare iar mintea mea a luat-o razna. Nu-mi venea sa cred ca mie mi se intampla acest lucru. In mintea mea erau tot felul de intrebari: De ce eu? Ce am eu special de mi-o da mie?

De ce se numeste MU? Are legatura cu o vaca? O sa ma fac de rusine daca spun acesta denumire. Erau multe ganduri amestecate cu o amorteala a corpului.

Am facut un efort am cerut o hartie si ceva de scris si am notat cuvant cu cuvant tot ce am primit chiar si desene.

Cu toate ca a fost vizibil faptul ca eu am fost plecat vreo 20 de minute , mie mi s-au parut ore, nu am spus ce mi s-a revelat, recunosc mi-a fost rusine cu termenul de ‘MU”. Cand am ajuns acasa am cautat pe internet sa vad daca undeva in lume mai exista asa ceva sau asemanator. Si am gasit denumirea de ‘MU”. Asta a pus capac buimacelii mele. Am aflat ca MU a fost o zona din Lemuria ,un continent al vechii civilizatii care disparut acum vreo 12000 mii de ani. Ei au primit aceasta metoda, impreuna cu alte  cinci pentru a face un salt spiritual.

Totul a fost magic incepand din ziua cand in mine a fost activata noua  cale de vindecare . Totul este o magie a luminii.

Pe data viitoare….

Toate persoanele care doresc activarea acestui sistem ma pot contacta.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: