Servicii

Ca terapeut Reiki Usui tratez pacientii mei de diferite boli plecand de la identificarea,intelegerea si integrarea cauzelor spirituale care au dus la aparitia simptomului fizic.

Printre cele mai frecvente afectiuni tratate cu reiki sunt: bolile de inima (daca n-au existat manifestari de preinfarct sau infarct), bolile de piele necontagioase, orice fel de boli de nervi, cu exceptia alcoolismului cronic, tumorile necanceroase, toate bolile digestive, toate bolile ginecologice (in afara de cele canceroase si cele contagioase), toate formele de reumatism, dereglarile circulatorii neprovocate de infarct, toate bolile de ochi, afectiunile sistemului endocrin, astenia nervoasa, sindroamele neurovegetative, afectiuni psihosomatice.

Initieri Reiki Usui,
Initieri Karuna reiki ,
Evaluare energetica (persoane,locuinte, sedii firma)
Terapie energetica (persoane,locuinte, sedii firma)
Terapie la distanta
Curatare si purificare energetica (persoane,locuinte, sedii firma)
Echilibrare si armonizare energetica (persoane,locuinte, sedii firma)

   Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

COACHING

Tipuri de coaching:

    1. Individual – coaching in format unu la unu, privat si confidential

Atunci cand lucrez unu la unu cu tine, obiectivul meu numarul unu este sa te ajut sa iti indeplinesti scopul, viziunea si telurile, folosind programe specifice nevoilor tale. Impreuna vom crea un plan strategic prin care tu sa dobandesti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interactiune si responsabilizare.

  • Ce faci ca sa investesti in tine?
  • Ce faci ca sa investesti in ceilalti?

 

  2. In Grup – O  grupa mica la locatia stabilita in comun .

Atunci cand lucrez in grup, intreaga experienta a discutiilor si rezultatelor este multiplicata peste orice ar putea obtine un individ pe cont propriu.

Legatura formata intre membrii grupului ajuta pe fiecare sa isi descopere liderul interior si sa evolueze intr-un mediu sigur si propice dezvoltarii. Este o experienta unica prin natura ei si rezultatele se vad imediat.