fbpx

Banii

bani-buget-2015-oradea-arhivadec12

Zilnic in jurul nostru se vorbeste de bani, noi discutam de bani, banii stau in buzunarele si portofelele noastre.

Ne intrebam cati bani avem acum ,cati ne mai trebuie si de unde sa facem rost de ei?

Este complicat sau nu sa faci bani? Fie ca esti angajat fie ca esti pe cont propriu sau ai o afacere, principiul acumularii sau pierderii banilor este acelasi, legile universului lucreaza la fel in ambele sensuri. Nu ne intereseaza partea intunecata a FORTEI , ci cum sa -i facem si sa-i mentinem la noi.

Nu voi da retete de facut bani pentru ca sunt altii care o fac, eu va intreb pe voi daca sunteti pregatiti sa-i aveti ? Daca undeva acolo ascuns in voi exista DORINTA de a acumula acesti bani?

Sunt sigur ca toti veti spune : Toti ne dorim mai mult! Cum poti gandi ca nu vrem bani, cu ei ne ducem viata de pe o zi pe alta.

Va rog sa va imaginati un fluviu care vine spre voi . Voi sunteti in varful unui baraj care are doua ecluze, butoanele pentru a deschide ecluzele sunt la voi . Fluviul este o energie si atat.

Butoanele pe care voi trebuie sa le apasati sunt: dreapta- bogatie si stanga saracie . Esti obligat sa deschizi una din ecluje altfel mori. Pe care o deschizi?

Asa lucreaza mintea  dar mai exista si o inima care pune un sentiment si care da gust existentei noastre. Si apropo tu esti seful barajului.

O zi cu spor!

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: