fbpx

Banii sau Sufletul

Este seara frig si ninge usor. Merg pe strada  singur, cu ochii dupa fulgii care danseaza in fata mea intr-un dute vino, leganati de un vant enervant pentru ca dadea senzatia de  frig mai puternic. Eram in gandurile mele, nu eram total aici, eram prin alte locuri. Ma gandeam la cabinet la oportunitati de a continua unele proiecte de business incepute de mult timp si care sunt trase pe dreapta in asteptare, pentru momentul lor.  Ma gandeam la ce -mi spusese un maestru de al meu odata la o cafea. Romeo este bine sa -ti creezi mai multe surse de venit. Nu te baza doar pe una , nu este prea optim, esti tanar poti sa faci multe. Sa ai 3 surse de venit este bine.

Ma gandeam si la conferinta tinuta zilele acestea  despre cum sa-ti pui visul la incercare. Le-am vorbit si despre zona de confort. Ma gandeam la mine si ma intrebam cat de mare este zona de confort a mea?

Voi va intrebati care este limita maxima a zonei voastrea e confort?

Mergeam pe strada si mintea mea era inundata de intrebari de genul : Oare fac fata daca reactivez acel business. Oare ma descurc cu manageriatul ei , cu drumurile, echipa, timpul meu.

Deodata in spatele meu un barbat striga puternic “BANII sau SUFLETL”. M-am speriat si am pasit in lateral rapid sa vad ce vrea. A sunat ciudat . Vorbea la telefon dar ridicarea vocii a fost si pentru mine. Trebuia sa aud Banii sau sufletul.

De ce sa aleg una din ele? Sa le iau pe amandoua. Cine ma opreste in acesta viata  sa aleg una in detrimentul celeilalte ?  Dumnezeu, Universul, vietile mele trecute, flacara geamana, legile universale, vor spune nu al unison impotriva mea? Toate se vorbesc cum sa faca sa ma ajute sa fiu cea mai buna versiune a mea din momentul acesta.

Atunci cine ma tine in loc?

O emotie din mine de frica , o emotie care o simt chiar fizic si care este gica contra. Este puternica.

De ce este puternica?

Pentru ca eu permit acest lucru, pentru ca eu dau voie acelei emotii sa se manifeste. Atunci imi apare in minte cuvantul  INCREDERE  . Mi-am pierdut increderea in mine? Cum stau cu credinta?

Ma apuc sa masor si toate dau diferit de ce cred eu. Ma  enerveaza  si ma bucura faza asta cand masuratorile sunt asa. Asta inseamna ca masor bine.

Pe maine……..

 

Tagged with:

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: