fbpx

Autodistrugerea

Zilnic ma izbesc de acest program , ne nastem cu el, il preluam fara sa ne dam seama si incepem sa-i dam putere.

O prima faza a acestui program se poate identifica atunci cand dispare dorinta de a trai si de a te bucura de viata. Am observat ca acesta lucreaza diferit la barbati fata de femei. Un barbat in momentul in care incepe sa greseasca fata de univers, primul care incaseaza raspunsul este el. La femei datorita structurii lor emotionale dau toate ofurile prima data familiei si apropiatilor si apoi incearca sa rezolve problema.

Cum lucreaza programul de autodistrugere?

Toti am fost pe malul unei ape si am aruncat cu pietre. Am vazut ca acolo unde cade piatra in apa se fac zeci de valuri de jur imprejurul ei . In noi oamenii programul acesta lucreaza la fel. In momentul in care savarsim o fapta oarecare noi continuam sa o facem de sute de mi de ori in subconstient. Rezonanta din subconstient atrage in viata actiuni asemanatoare.

In momentul in care trimitem un gand rau , noi continuam sa rostim in subconstient acel gand de sute de mii de ori  si se activeaza de cate ori intalnim fapte si evenimente asemanatoare cu cel de la care a inceput. Acest program il putem trimite chiar si in structurile copiilor nostrii cand suntem suparati dar se pot trimite si in viitor pana la patru generatii. (Nu exista spatiu si timp pentru spirit)

Campul parintilor nemultumiti in perioada sarcinii pot influenta copilul.

Daca tatal regreta ca s-a nascut o fata si el dorea baiat, minutul acela de regret poate duce peste ani( zic poate) la tentative de sinucidere,izolare, reprosuri ,ura. Dar se si poate schimba daca tatal transforma programul printr-o constientizare.

Exprimari de genu: Nu mai pot, Nu mai suport, nu mai vreau, m-am saturat de viata asta, declanseaza un programul de renuntare la viata. Un alt program foarte des auzit este: Pana la 60 de ani ajunge, nu vreau sa chimui pe nimeni.

In concluzie , atentie ce ganditi, cum o spuneti si ce emotii aveti atunci cand apar momente de suparare.

Succes la schimbare!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: