fbpx

AUTOSUGESTIA

autosugestie

Astazi vorbim de Autosugestie, care este un concept aplicabil tuturor stimulilor care ajung in mintea omului prin simturi. Autosugestia este o sugestionare si face comunicarea dintre mintea constienta si subconstient.

Ieri am scris despre credinta (vezi articolul aici) , dar credinta ,cum putem sa o crestem in noi?

Noi oamenii avem zilnic mii de ganduri unele pozitive altele mai putin bune, dar care sunt majoritare ?

Ce ganduri cultivati zilnic in minte, prin autosugestie?

Oamenii au fost construiti cu abilitatea de control total asupra gandurilor . Acest lucru o face mintea Constienta , ea este avanpostul care triaza gandurile si simturile noastre catre subconstient. Fiecare persoana are capacitatea de a face aceasta triere si de ce totusi nu o face? Poate pentru ca asa am fost educati fara sa ne dam seama sau nimeni nu a stiut sa ne invete de mici sa facem acest lucru.

Posibilitatea de a te folosii corect de autosugestie consta in capacitatea ta de concentrare asupara dorintei alese, si a lucra pe ea pana se transforma intru-un sentiment intens si sfarseste in materializare fizica.

Acum a venit momentul schimbarii , pe care o poate face oricine doreste din  suflet sa o faca si sa invete sa-si controleze gandurile si impresiile simturilor pentru a-si imbunatatii viata in toate aspectele ei.

Ganditi-va ca sunteti un taran si aveti cateva mii de hectare de pamant fertil. Pe acest pamant fertil puteti cultiva maracini sau seminte de calitate ,ele vor creste la fel. Ce decideti sa faceti cu mintea si subconstientul vostru ?

Autosugestia este modalitatea de control si alimentare a mintii subconstiente cu ganduri benefice.

In cursul “Magia prosperitatii” vom invata modalitati si algoritmi prin care  cu ajutorul autosugestiei sa facem schimbarea.

Subconstientul nu poate fi pacalit , iar pretul influentarii lui este perseverenta. Nimeni nu poate obtine ceva fara sa ofere ceva in schimb.

O zi cu spor!

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: