fbpx

AURA – scutul spiritului nostru

 

auraCu totii am auzit de Aura si ca acesta este un camp energetic care ne inconjura. Pentru ca nu este vazuta este contestata de unele persoane dar clarvazatorii (acele persane care vad energiile din jurul nostru ) pot confirma existenta ei. Mai nou sunt aparate care percep acest camp si ne poate face o diagnosticare a sanatatii noastre pe baza ei.

A fost fotografiata de multi oameni de stiinta s-au facut cercetari pe baza ei , ce face si cum ne ajuta aceasta aura pe noi oamenii ? Pe Pamant tot ce exista emite particule , produce emanatii. Aura este protectia sufletului , ea il inveleste si-l protejeaza, prin ea sufletul simte energiile cosmice, are loc un schimb energetic neintrerupt intre noi si natura, cosmos ,planete. Aura este o antena care in functie de puritatea ei , de culorile detinute capteaza mesajele care vin din univers.

Este important sa avem o aura puternica si luminoasa, pentru a nu lasa acele influente nefaste sa ajunga la constiinta noastra. Aura in acest caz lucreaza ca o bariera care filtreaza ce sa ajunga la noi.

Care sunt factorii care actioneaza la crearea AUREI?

Aura este creata de emanatiile corpului fizic, eteric, astral ,mental, cauzal, budic si atmic. Starea de sanatate se vede in aura, starea plamanilor, a creierului, a ficatului se vede in aura. Aura este unica fiecarei persone si se manifesta precum o amprenta.aura_umana-460x273

Sfintii, profetii,, initiatii care prin iubirea lor fata de creator si-au dezvoltat corpul cauzal,budic si atmic formeaza o aura fantastica cu o multitudine de culori in miscare asemeni unor artificii.

Pentru acele persoane care cauta iubirea, lumina sau puterea nu exista alta cale decat sa lucreze pe aura lor si in momentul cand inlatura acele culori inchise, intunecate care distrug vibratiile benefice incep sa creasca in vibratie iar aura lor se schimba.

Omul este bine sa caute purificare( aura devine limpede si tranparenta), cauta inteligenta ( aura este tot mai luminoasa), duci o viata intensa ea vibreaza puternic, daca se acseaza pe spiritualitate ea se largeste devine imensa.

Frumusetea culorilor ei depinde de armonia dintre toate aceste calitati . Daca oamenii au credinta in ei, ganduri bune, speranta, bunatate, puritate,  Aura este un adevarat scut si ceea ce este urat nu ajunge la ei.

Tot ce se gaseste in planul fizic se gaseste si cel spiritual. Daca in fizic pielea si hainele ne protejeaza in cel spiritual Aura joaca acest rol.

Nu exista o protectie mai eficienta ca o aura luminoasa si pura. Lucrati asupra virtutiilor voastre si acestea va vor forma aura.

Zi binecuvantata sa aveti!

 

Tagged with:

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: