fbpx

Atitudinea iti determina altitudinea

 

Scriu despre Atitudine deoarece am observat ca foarte multi oameni au o capacitate fantastica de a gandi si de a modifica in rau propria viata inconstient.

Oare cat de profund este acest inconstient in oameni si cat de constienti sunt de gandurile, visele si atitudinea lor fata de ceea ce fac ,gandesc si isi doresc.

Suntem constienti de simturile noastre , intr-o anumita masura de talent, de inteligenta,educatie,abilitati, de cat muncim in fiecare zi, dar nu este de ajuns.

Cat de constient esti de Atitudinea ta?

Daca- ti spun ca atitudinea este cea care hotaraste cat de departe vei ajunge in calatoria ta spre succesul profesional sau personal ma crezi?  Daca nu ai o atitudine potrivita nu te vei bucura niciodata de drumul spre succesul tau.

Fa te rog acum o analiza scurta a atitudinii tale si vezi de fapt cine esti tu astazi.

Psihologul William James spunea: “Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca oamenii isi pot altera viata prin alterarea atitudinilor propriei minti.”

Atitudinea pe care o ai acum, tot ce ai realizat pana in acest moment sunt un rezultat al atitudinii tale.

Oamenii cu o atitudine scazuta dau vina pe tot ce este in jurul lor, si nu este corect asa.

De ce sa invinuesti exteriorul cand realitatea este in interiorul tau. Trecutul nu il poti schimba si spun aceasta deoarece foarte multi oameni traiesc in trecut. Tine strict de tine unde vrei sa fi. Prezentul este cel unde creezi, Responsabilitatea este la tine de cum creezi realitatea  prezentului, ce vise ,energie si putere pui in ea.

Nu va mai legati de limitari ( bani,talente, societate, aspect fizic etc) ele de fapt arata drumul ,ce ai de invatat, de transformat, ele au rol de ghidare si nu de piedica.

Atitudinea pe care o ai fata de viata  determina atitudinea vietii fata de tine. Modul in care gandesti ,emotia pe care o pui in acel gand influenteaza calatoria ta. Daca vrei sa ajungi departe este bine sa ai o atitudine pozitiva

Atitudinea ati afecteaza mai mult decat abilitatea  de a reusii in afaceri. Afecteaza fiecare aspect al vietii tale chiar si sanatatea.

Un studiu facut pe bolnavii de cancer a aratat ca din 60 de subiecti  femei , cele care au avut o atitudine pozitiva in momentul care au aflat rezultatul si au pastrat -o , 7 din 10 au ramas in viata zece ani mai tarziu.

Din randul acelor femei care au avut o atitudine negativa 8 din 10 au murit.

In concluzie atitudinea determina modul cum tu omule abordezi calatoria.

 

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: