fbpx

Ascuta-ti sufletul

Mai sunt 11 zile pana incepe cursul de radiestezie terapeutica online.

Primesc emailuri in care sunt intrebat despre acest curs. In toti acesti ani am invatat si am cultivat in mine multe aspecte frumoase, am transformat din cele mai putin placute si pe alocuri dureroase.

La fiecare prag aparut si constientizat nu am ezitat si am trecut mai departe pentru ca am inteles ca asa functioneaza evolutia aici pe pamant.

Fiecare om are un cumul de programe benefice si unul mai putin benefice si de foarte multe ori partea negativa cu toate ca este mai mica in general domina.

Nu m-am lasat dominat de ea, iar daca am facut-o mi-am revenit rapid si am tercut peste ea.

Este momentul sa faci pasul la urmatorul nivel.

Este momentul sa asculti vocea intuitiei si sa alegi sa faci lucruri intr-un mod corect, unde dai frau liber potentialului tau, nu al limitarilor tale.

Daca ai in minte ideea, de ce la tine nu functioneaza ca la altii, daca simti ca undeva in interiorul tau stii ca exista acel ceva care poate, sa stii ca este adevarat.

Este momentul sa faci si tu un pas catre tine, catre educatia ta pentru a invata legile divine, pentru a face parte din acea categorie de oameni cultivati.

Este momentul sa incepi sa gandesti sa inveti si sa activezi intr-un mod anume pentru a materializa viata ta mai bine decat pana acum.

Intuitia iti spune ca vrei sa ai totul, dar ceva te retine!

Vocea limitărilor îți vorbește despre lipsuri și deficiențe? Îți vorbește despre eșecurile din trecut și, poate, din prezent?

Îți spune despre „cine sunt eu să fac asta?”, „cine mă vă asculta pe mine?”, „de unde să fac rost de bani?”, „Nu stiu daca am timp pentru asta”, „ce mai este si cu aceasta tehnica de terapie…

In data de 23 noiembrie 2021 incep o noua grupa de Radiestezie Terapeutica– Curs Online.

Cursul dureaza 4-5 luni, UN modul si doua seminarii practice pe luna.

Daca doriti mai multe informatii despre acest curs apasati aici: https://romeobotezatu.ro/produs/radiestezie-terapeutica

sau butonul:    INSCRIE-TE ACUM 

Pe mine ma puteti contacta pe email office@romeobotezatu.ro sau la telefon.

Evolutie in Lumina

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: