fbpx

Alchimia MU – o altfel de cunoastere -1.2

Episodul 2

Totul a inceput la un seichim all love, ajuns acolo cu sotia mea. Eram vreo 20 de oameni la acea meditatie. Dupa 20 de minute multi erau in diferite stari de vindecate, iar eu eram intr o liniste profunda
M- am ridicat in picioare si am iesit din corp, deodata fara sa mi dau sesma. Nu eram iesit complet, tremuram tot si totul s a luminat in jurul meu.

Nu stiam ce se intampla cu mine eram pentru prima data cand pateam asa ceva, eram intr o experienta unica pentru mine. O voce incepe sa comunice cu mine, si mi zice: bine ai venit in realitatea MU. Te rog sa ti minte tot ce ti zic si ce vezi, iar dupa ce iesi sa notezi tot.
Nu puteam sa zic nici da nici nu, eram pur si simplu prins acolo.
Nu mai vedeam nimic in camera ce se intampla, si totusi eram in picioare, straniu maxim pentru mine.
Au inceput sa apara imagini cu o lume noua mie, in care totul era o combinatie de fizic si energie. Eram intr un fel de templu in care erau niste piramide din cristal imense, in niste gradini in care totul parea o holograma sau nu, era o amestecatura de energie semimaterializata.

Misunau tot felul de oameni sau cel putin asa i percepeam eu. Si ei se puteau dematerialiaza asemeni locului. Erau un fel de calugari. Nu comunicau cu mine nu stiu daca ma vedeau. Vocea aceea vorbea si mi arata coduri simboluri, activari ale inimii pe tor, un soi de matrici.

Eu stateam priveam, ascultam si nu intelegeam nimic. Si totul era despre MU. Denumirea ma amuza fanastic. Mi am zis astia sunt cu vaca. Cum sa se numeasca MU.
Un al doilea simbol sau matrice arata asa

Tagged with:

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: