fbpx

Alchimia Mu si demonii din noi

De ce nu exista autovindecare reala clipa de clipa a corpului fizic?
Pentru ca am uitat sa ne folosim de IUBIRE si lMAGINATIE,
Am uitat de puterea Intentiei in arta magica a materializarii.
Am uitat ca noi suntem energie informata , ca vibram pe diferite frecvente,
Am uitat ce este aceea Lumina,
Am uitat de unde venim si ce am fost pentru ,a trai in prezentul ACUM. Dar nu o facem nici dupa uitare si preferam sa ne biciuim intr -un trecut al iluziei si dezamagerii creat de noi .

Acest trecut ne deschide porti spre demonii din noi sau lasa demonii sa ne influenteze cum doresc ei scazind vibratia in lumi mai intunecate.

Am uitat sa traim deasupra  demonilor nostri.

Multe persoane ce – mi trec pragul la terapie sunt in acest stadiu al terorii vibrationale joase. Li se pare extrem de greu sa se schimbe, sa inceapa sa vada partea frumoasa a lor. De ce ?

Pentru ca au uitat ca-si pot imagina realitati magice de poveste, care de fapt sunt realitatea lor. Au uitat sa vada adevarul.

Cand sunt condusi pe taramuri magice din 5D, acolo unde realitatea exista si este foarte frumoasa si vindecatoare, au indoieli si cred ca este o nascocire a mintii lor.

Nu, nu este mintea ta nebuna, este o alta realitate paralela in care esti si tu atunci.

Nu exista timp si spatiu acolo, nimic nu este logic, totul  este.

Este mirific felul cum calugarii ZA  te iau si te duc in piramidele lor pentru vindecare, cum energia apei, a focului, a aerului, a pamantului, se impletesc in vindecarea ta, cum zanele vin si te duc in lacurile lor magice . Cum dragonii apar pentru a te calauzii in tinuturile MU iar tu calatoresti pe spatele lor. Cum unicornii te invata sa-ti deschizi inima si sa vezi iubirea divina.

Aceasta este realitatea mea si sunt bucuros ca o pot vedea cu toate ca pentru unii sunt un ciudat. Eu stiu ca atunci cand te introduc in spatiul meu de magie, TU ,VOI va vindecati.

De ce si cum se intampla totul, nu stiu dar aceasta este ALCHIMIA MU. Este magia noastra de care ne aducem aminte.

Va invit alaturi de mine sa pasiti in tinuturile MU si piramidele ZA pentru a va aduce aminte tehnici prin care Tu te vindeci si traiesti intr un etern acum.

Cu drag!

 

 

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: