fbpx

Alchimia magica MU

In anul 2014 atunci cand mi-a fost readusa aminte aceasta forma de vindecare puternica, pentru mine la inceput a fost uuau si totusi o foloseam doar pentru mine si familia mea. Au inceput sa apara elemente noi cu care am inceput sa lucrez in terapie la cabinet si care aveau rezultate magice.

Era atat e simplu de lucrat cu ele ,totul era natural ,totul curgea precum o apa linistita, totul era iubire. Cand intram in spatiul de terapie MU timpul se oprea, tot universul se activa in jurul meu, spatiul vibra in valuri fine, realitatile se rearanjau.

Persoana din fata mea nu mai era un corp fizic, era vibratie . Atunci nu vedeam aura, lumina, culori ,forme doar simteam vibratia,iar lumina lucra pe acea vibratie si o rearanja pe undele corecte de vindecare.

Toti ma intrebau daca vad ,cum vad ce culori le vad, cum este aura lor? Simteam o usoara dezamagire in ei cand le spuneam ca eu nu vad, eu simt vibratie . Simteam in ei acea distorsiune de usoara dezamagire , deci nu vede in aura, in bobul de fasole, in scoarta de copac, in firul de iarba. Dar ei nu stiau un lucru, acela ca nu este necesar sa vezi ca sa vindeci, este esential sa sti cum sa setezi o intentie si lumina lucreaza prin tine asa cum este in reiki sau cu tine ca observator asa cum este in Alchimia magica MU.

Acum tot nu vad norisorii de culoare, dar vad vibratia luminii in forme, intr-un fel de coduri , care au informatia ce vindeca. Nu se poate explica in cuvinte cum este si prea putin conteaza acest lucru cred , important este rezultatul.

Stau acum si ma uit la primul desen este tare haios insa plin de cunoastere si vibratie.

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: