fbpx

Dumnezeu ,acea lumina cu barba alba!

iertarea

Astazi ascultand o slujba ortodoxa si predica de sfarsit , am auzit la preotul respectiv spunand enoriasilor ca Dumnezeu este dragoste , si ca ar fi indicat sa vedem prin ochii lui pe cei de langa noi. Eu mai adaug sa se uite la ei prin ochii luminii, sa se analizeze sa constientizeze fiecare la nivelul lui de intelegere cine este el.

Si daca am scris de iertare ieri ce bine ar fi daca ar apare un text inycare sa se vorbeasca de iubirea lui Dumnezeu , pe care sa-l public.

Si a venit de la Omram Mikhael Aivanhov pe portal spiritual

Interesant cum lucreaza lumina si intentia , cum se poate materializa cunoscand legile universului.

“De două mii de ani li se repetă creștinilor că Dumnezeu este Iubire, dar s-a înțeles oare cu adevărat sensul acestor cuvinte? A spune că Dumnezeu este Iubire înseamnă să conștientizezi că El a dat totul, tuturor ființelor, fără excepție.Voi suferiți, sunteți necăjiți și cereți Domnului să vă sară în ajutor; credeți că acum, aici, aveți nevoie de ajutorul său și că El trebuie să răspundă rugăciunilor voastre, adică să vă dea sănătatea, să vă aranjeze afacerile, să vă dea niște prieteni, să vă elibereze de dușmani…Vă înșelați, Dumnezeu nu are nimic de făcut pentru voi acum, fiindcă El a făcut deja totul. Zămislind ființa umană, El a prevăzut totul, El i-a oferit totul, așadar nu mai este nimic de cerut.

Adevărații fii ai Domnului sunt cei care nu cer nimic, fiindcă ei știu că posedă deja totul. Dacă cereți niște mâini pentru a lucra, niște picioare să mergeți, niște ochi să vedeți, este ridicol, voi le aveți deja, în planul spiritual ca și în planul fizic. Trebuie numai să vă rugați pentru a cere lumina care vă va spune cea mai bună metodă de a le folosi.”

Lasă un comentariu:

%d blogeri au apreciat: